Giriş Kayıt
Amy Hammer

Amy Hammer


Sesler

Amy Hammer, sesler. A Mighty Wind (2003), Telefon Kulübesi (2002), 11:14 (2003), Northfork (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2003 Dram Sesler 6.4 4,913

İntikam
2003 Suç Sesler 4.7 1,586

Başımın Belası
2003 Komedi Sesler 5.6 30,601

Çık İşin İçinden
2003 Komedi Sesler 5.7 8,272
2003 Komedi Sesler 7.2 38,575
2003 Belgesel Sesler 5.4 57

Ajan Cody Banks
2003 Aksiyon Sesler 5.0 28,472
2003 Komedi Sesler 7.3 23,120
2003 Belgesel Sesler 7.0 451
2003 Komedi Sesler 5.5 3,994
2003 Suç Sesler 7.2 20,099
2003 Western Sesler    
2003 Komedi Sesler 7.2 3,890
2003 Komedi Sesler 4.6 3,992
2003 Komedi Sesler 6.0 5,529

Hesaplaşma
2002 Suç Sesler 6.6 17,938

Telefon Kulübesi
2002 Gerilim Sesler 7.1 220,610

Cennetten Çok Uzakta
2002 Dram Sesler 7.4 38,293

Baskı
2002 Dram Sesler 6.8 102,008

Çılgın Kızlar
2002 Komedi Sesler 5.6 12,844
2002 Komedi Sesler    

Kapan
2002 Suç Sesler 6.2 20,488

Türk Caddesi'ndeki Ev
2002 Aksiyon Sesler 5.5 6,060
2002 Suç Sesler 8.7 59,909
Film Altyazıları
Baywatch (12,421) 6 Days (2,887) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2,875) Dangal (2,500) Dunkirk (1,873) Lady Macbeth (1,375) King Arthur: Legend of the Sword (1,273) Security (1,252) Wakefield (1,119) Alien: Covenant (1,057)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (126,858) Rick and Morty (4,822) The Defenders (3,566) The Strain (3,257) Suits (2,117) Preacher (1,618) Mr. Mercedes (1,487) The Last Ship (1,357) Fargo (1,303) The Sinner (1,207)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017