Giriş Kayıt
Andrew Halley

Andrew Halley


Sesler, Kameraman

Andrew Halley, sesler, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Korku Sesler 5.5 167
2010 Dram Sesler 5.1 50
2009 Dram Sesler 6.8 60
2005 Komedi Sesler 8.7 14,323
2005 Dram Sesler 5.0 1,065
2000 Suç Sesler 6.8 11,319
1999 Dram Sesler 5.9 1,205
1984 Suç Sesler 6.6 2,155
1983 Suç Kameraman 7.2 951
1957 Belgesel Sesler 8.6 195
Film Altyazıları
Baywatch (12,421) 6 Days (2,887) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2,875) Dangal (2,500) Dunkirk (1,873) Lady Macbeth (1,375) King Arthur: Legend of the Sword (1,273) Security (1,252) Wakefield (1,119) Alien: Covenant (1,057)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (126,858) Rick and Morty (4,822) The Defenders (3,566) The Strain (3,257) Suits (2,117) Preacher (1,618) Mr. Mercedes (1,487) The Last Ship (1,357) Fargo (1,303) The Sinner (1,207)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017