Giriş Kayıt
Andrew Halley

Andrew Halley


Sesler, Kameraman

Andrew Halley, sesler, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Korku Sesler 5.2 310
2010 Dram Sesler 5.1 50
2009 Dram Sesler 6.8 60
2005 Komedi Sesler 8.7 14,750
2005 Dram Sesler 5.0 1,065
2000 Suç Sesler 6.8 11,319
1999 Dram Sesler 5.9 1,240
1984 Suç Sesler 6.6 2,200
1983 Suç Kameraman 7.2 980
1957 Belgesel Sesler 8.6 195
Film Altyazıları
Dunkirk (5,813) The Mountain Between Us (3,811) It (3,773) Stronger (2,016) Mother! (1,873) American Made (1,704) Kingsman: The Golden Circle (1,636) Loving Vincent (1,030) The Foreigner (835) Detroit (760)
Dizi Altyazıları
Vikings (8,097) Shameless (6,482) Game of Thrones (3,596) Mr. Robot (3,383) Supernatural (2,030) Lucifer (1,748) Manhunt: Unabomber (1,727) Peaky Blinders (1,626) Outlander (1,583) Designated Survivor (1,552)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017