Giriş Kayıt
Andrew Halley

Andrew Halley


Sesler, Kameraman

Andrew Halley, sesler, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Korku Sesler 5.2 310
2010 Dram Sesler 5.1 50
2009 Dram Sesler 6.8 60
2005 Komedi Sesler 8.7 15,706
2005 Dram Sesler 5.0 1,065
2000 Suç Sesler 6.8 11,832
1999 Dram Sesler 5.9 1,369
1985 Suç Kameraman 7.2 1,028
1984 Suç Sesler 6.6 2,297
1957 Belgesel Sesler 8.6 195
Film Altyazıları
Rampage (15,278) Ready Player One (10,862) Escape Plan 2: Hades (4,746) Tomb Raider (1,704) The Cured (1,516) Blockers (1,227) Den 12. mann (717) Set It Up (540) Black Panther (535) Journey's End (467)
Dizi Altyazıları
Westworld (15,937) 12 Monkeys (2,965) Into the Badlands (2,696) La casa de papel (2,158) The 100 (1,713) Legion (1,411) Fear the Walking Dead (1,127) The Crossing (1,086) The Expanse (979) Unsolved (956)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018