Giriş Kayıt
Douglas Thompson

Douglas Thompson


Douglas Thompson,

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Gerilim Çeşitli    

16 Blok
2006 Aksiyon Çeşitli 6.6 118,252

Aşk Kupası
2005 Komedi Çeşitli 6.2 38,706

Komando Dadı
2005 Aksiyon Çeşitli 5.6 75,439

Otobanda Dehşet
2004 Aksiyon Çeşitli 5.7 7,366

Ölülerin Şafağı
2004 Aksiyon Çeşitli 7.3 211,214
2004 Komedi Çeşitli 8.3 11,018

Örümcek
2002 Dram Çeşitli 6.8 32,261

Brianın şarkısı
2001 Dram Çeşitli    
2001 Dram Çeşitli    
Film Altyazıları
Red Sparrow (3,255) Hostiles (2,738) Den of Thieves (2,681) Maze Runner: The Death Cure (2,174) 12 Strong (2,012) Wildling (1,772) The Commuter (1,023) Peter Rabbit (1,013) Submergence (866) A Quiet Place (745)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,523) The Terror (3,406) The Flash (2,759) Legion (2,720) The Crossing (2,218) Supernatural (1,381) Vikings (1,373) The Expanse (1,296) The Big Bang Theory (1,165) Fear the Walking Dead (1,024)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018