Giriş Kayıt
Douglas Thompson

Douglas Thompson


Douglas Thompson,

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Gerilim Çeşitli    

16 Blok
2006 Aksiyon Çeşitli 6.6 115,618

Aşk Kupası
2005 Komedi Çeşitli 6.2 37,396

Komando Dadı
2005 Aksiyon Çeşitli 5.6 71,210

Otobanda Dehşet
2004 Aksiyon Çeşitli 5.7 7,366

Ölülerin Şafağı
2004 Aksiyon Çeşitli 7.4 202,913
2004 Komedi Çeşitli 8.3 10,622

Örümcek
2002 Dram Çeşitli 6.8 30,909

Brianın şarkısı
2001 Dram Çeşitli    
2001 Dram Çeşitli    
Dizi Altyazıları
American Gods (6,328) Arrow (4,159) Fargo (3,875) The Blacklist (3,773) The Flash (3,473) The 100 (3,303) 12 Monkeys (2,866) Supernatural (2,570) Game of Thrones (2,569) Better Call Saul (2,492)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017