Giriş Kayıt
Douglas Thompson

Douglas Thompson


Douglas Thompson,

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Gerilim Çeşitli    

16 Blok
2006 Aksiyon Çeşitli 6.6 116,816

Aşk Kupası
2005 Komedi Çeşitli 6.2 38,324

Komando Dadı
2005 Aksiyon Çeşitli 5.6 74,221

Otobanda Dehşet
2004 Aksiyon Çeşitli 5.7 7,366

Ölülerin Şafağı
2004 Aksiyon Çeşitli 7.3 209,027
2004 Komedi Çeşitli 8.3 11,018

Örümcek
2002 Dram Çeşitli 6.8 31,889

Brianın şarkısı
2001 Dram Çeşitli    
2001 Dram Çeşitli    
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (19,336) Blade Runner 2049 (3,215) Jigsaw (2,354) Geostorm (2,125) Last Flag Flying (1,638) The Man from Earth: Holocene (1,429) Dunkirk (1,198) It (985) The Foreigner (940) Justice League (705)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,966) Black Mirror (5,267) Shameless (5,157) The Big Bang Theory (3,098) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,001) Star Trek: Discovery (2,965) Supernatural (2,908) The X Files (2,057) The Gifted (1,685) The Blacklist (1,554)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018