Giriş Kayıt
Douglas Thompson

Douglas Thompson


Douglas Thompson,

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Gerilim Çeşitli    

16 Blok
2006 Aksiyon Çeşitli 6.6 116,205

Aşk Kupası
2005 Komedi Çeşitli 6.2 37,606

Komando Dadı
2005 Aksiyon Çeşitli 5.6 72,021

Otobanda Dehşet
2004 Aksiyon Çeşitli 5.7 7,366

Ölülerin Şafağı
2004 Aksiyon Çeşitli 7.3 204,496
2004 Komedi Çeşitli 8.3 11,018

Örümcek
2002 Dram Çeşitli 6.8 31,407

Brianın şarkısı
2001 Dram Çeşitli    
2001 Dram Çeşitli    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017