Giriş Kayıt
Denise Szabo

Denise Szabo


Özel Efekt

Denise Szabo, Özel efekt. Water's Edge (2003), (2003) Bensiz Hayatım (2003), (2004) Going the Distance (2004), (2004) Kahraman Köpek (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Aksiyon Çeşitli 5.2 262
2006 Dram Çeşitli 5.9 10

Kan Emiciler
2005 Aksiyon Çeşitli    

Kahraman Köpek
2004 Aile Çeşitli 5.5 811
2004 Komedi Çeşitli 5.6 3,162
2004 Çeşitli 5.6 99

Kurtar Beni!
2004 Komedi Çeşitli 6.8 41,672

Son Görüş
2004 Fantastik Çeşitli    
2003 Dram Çeşitli 5.1 579

Yangın
2003 Aksiyon Özel Efekt 4.3 219

Bensiz Hayatım
2003 Dram Çeşitli 7.6 21,357
2002 Gerilim Çeşitli 4.5 629
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017