Giriş Kayıt
Andrew Stokes

Andrew Stokes


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Andrew Stokes, kameraman, görüntü yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Görüntü Yönetmeni 6.4 42
2001 Suç Kameraman 5.9 159
1999 Suç Kameraman 8.1 1,623
1999 Dram Kameraman 5.9 1,358
1984 Suç Kameraman 6.6 2,287
Film Altyazıları
Black Panther (2,702) Cargo (2,359) Red Sparrow (2,162) Game Night (1,578) True Crimes (1,326) Deadpool (1,163) Avengers: Infinity War (889) Annihilation (838) L'insulte (833) Den of Thieves (825)
Dizi Altyazıları
Westworld (7,233) Supernatural (6,285) La casa de papel (4,139) Gotham (3,088) Arrow (3,047) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,019) The 100 (2,986) 13 Reasons Why (2,840) The Flash (2,340) Lucifer (1,861)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018