Giriş Kayıt
Mark Sneddon

Mark Sneddon


Kameraman

Mark Sneddon, kameraman. Friday Night Dinner (2011), Him & Her (2010), Pulling (2006), (2008) The Inbetweeners (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ayı Paddington 2
2017 Animasyon Kameraman 7.9 27,942

Seni Şimdiden Özledim
2015 Komedi Kameraman 6.8 13,984
2014 Komedi Kameraman 6.6 164
2014 Komedi Kameraman 6.4 35,825
2014 Komedi Kameraman 7.9 720
2013 Komedi Kameraman 5.1 871
2012 Komedi Kameraman 6.9 289

Ebeyi Çağır
2012 Dram Kameraman 8.4 15,281
2012 Komedi Kameraman 7.7 1,260
2012 Komedi Kameraman 7.9 2,128
2012 Komedi Kameraman 7.9 11,715
2012 Komedi Kameraman 7.6 529
2012 Komedi Kameraman 6.2 266
2012 Suç Kameraman 6.3 17,704
2011 Komedi Kameraman 6.9 451
2011 Aksiyon Kameraman 5.1 360
2011 Aksiyon Kameraman 3.6 1,042
2011 Komedi Kameraman 8.0 6,673
2011 Komedi Kameraman 7.9 28,893
2011 Komedi Kameraman 8.3 1,857
2010 Komedi Kameraman 7.8 3,018

Clive Barker'dan Kan Kitabı
2009 Dram Kameraman 5.3 5,953

Kısırdöngü
2009 Komedi Kameraman 7.5 48,831
2008 Komedi Kameraman 8.3 66,965
2006 Komedi Kameraman 8.0 889
2005 Gerilim Kameraman 5.8 505
2003 Dram Kameraman 6.6 161
2003 Komedi Kameraman 7.3 470
1983 Suç Kameraman 7.2 1,022
Dizi Altyazıları
Westworld (16,701) La casa de papel (3,661) Supernatural (3,208) Into the Badlands (2,286) Krypton (2,088) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,066) Gotham (2,060) Arrow (1,630) The Big Bang Theory (1,599) Lucifer (1,552)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018