Giriş Kayıt
Manuel Salgueiro

Manuel Salgueiro


Editör

Manuel Salgueiro, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Devlerin Günahı
2011 Biyografi Editorial Department 5.9 3,901
2009 Komedi Editorial Department 5.9 15,551

Vahşi Zarafet
2007 Dram Çeşitli 5.9 9,738

Bunuel Ve Hz. Süleyman'ın Masası
2001 Macera Editorial Department 5.7 426

Bahis
2001 Gerilim Editorial Department 6.9 11,447

Diğerleri
2001 Korku Editorial Department 7.6 301,643

Kisses for Everyone
2000 Komedi Editorial Department 6.0 297
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018