Giriş Kayıt
Jide Kosoko

Jide Kosoko (63)


Oyuncu

Jide Kosoko, 12 Ocak 1954 Nijerya doğumlu oyuncu. Farayola (2009) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Ocak 1954
Doğum Yeri: Nijerya
Diğer Bir İsmi: Prince Jide Kosoko
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 63 Komedi Oyuncu    
2012 58 Aksiyon Oyuncu 7.0 85
2009 55 Gerilim Oyuncu 7.3 64
2006 52 Dram Oyuncu    
2005 51 Dram Oyuncu    
2005 51 Dram Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017