Giriş Kayıt
Khamani Griffin

Khamani Griffin (18)


Oyuncu

Khamani Griffin, 01 Ağustos 1998 Oakland, California, ABD doğumlu oyuncu. All of Us (2003), (2012) Efsane Beşli (2012), (2013) Köfte Yağmuru 2 (2013), (2003) Afacanlar Yuvada (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ağustos 1998
Doğum Yeri: Oakland, California, ABD
Burcu: Aslan
Web Sitesi:
Boyu: 1.57 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Köfte Yağmuru 2
2013 15 Animasyon Oyuncu 6.5 68,479

Efsane Beşli
2012 14 Animasyon Oyuncu 7.3 129,712
2011 13 Animasyon Oyuncu 5.6 209
2009 Komedi Oyuncu 8.5 263,041
2008 10 Animasyon Oyuncu    
2008 Komedi Oyuncu    
2007 9 Komedi Oyuncu 4.0 55,061

Neşeli Ayaklar
2006 8 Animasyon Oyuncu 6.5 139,559

Parti Hayvanları
2006 8 Animasyon Oyuncu 5.6 21,759

Afacanlar Yuvada
2003 5 Komedi Oyuncu 5.5 51,603
2003 Komedi Oyuncu 6.1 933
Dizi Altyazıları
The Flash (6,758) Into the Badlands (3,340) Black Sails (2,326) Legion (1,860) Vikings (1,706) Iron Fist (1,562) 24: Legacy (1,550) Legends of Tomorrow (1,533) Arrow (1,410) Game of Thrones (1,384)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017