Giriş Kayıt
Khamani Griffin

Khamani Griffin (19)


Oyuncu

Khamani Griffin, 01 Ağustos 1998 Oakland, California, ABD doğumlu oyuncu. All of Us (2003), (2012) Efsane Beşli (2012), (2013) Köfte Yağmuru 2 (2013), (2003) Afacanlar Yuvada (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ağustos 1998
Doğum Yeri: Oakland, California, ABD
Burcu: Aslan
Web Sitesi:
Boyu: 1.57 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Köfte Yağmuru 2
2013 15 Animasyon Oyuncu 6.4 73,634

Efsane Beşli
2012 14 Animasyon Oyuncu 7.3 136,425
2011 13 Animasyon Oyuncu 5.6 209
2009 Komedi Oyuncu 8.5 285,152
2008 10 Animasyon Oyuncu    
2008 Komedi Oyuncu    
2007 9 Komedi Oyuncu 4.0 57,929

Neşeli Ayaklar
2006 8 Animasyon Oyuncu 6.5 147,587

Parti Hayvanları
2006 8 Animasyon Oyuncu 5.6 22,772

Afacanlar Yuvada
2003 5 Komedi Oyuncu 5.5 54,384
2003 Komedi Oyuncu 6.1 933
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018