Giriş Kayıt
Khamani Griffin

Khamani Griffin (18)


Oyuncu

Khamani Griffin, 01 Ağustos 1998 Oakland, California, ABD doğumlu oyuncu. All of Us (2003), (2012) Efsane Beşli (2012), (2013) Köfte Yağmuru 2 (2013), (2003) Afacanlar Yuvada (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ağustos 1998
Doğum Yeri: Oakland, California, ABD
Burcu: Aslan
Web Sitesi:
Boyu: 1.57 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Köfte Yağmuru 2
2013 15 Animasyon Oyuncu 6.5 69,953

Efsane Beşli
2012 14 Animasyon Oyuncu 7.3 131,599
2011 13 Animasyon Oyuncu 5.6 209
2009 Komedi Oyuncu 8.5 269,179
2008 10 Animasyon Oyuncu    
2008 Komedi Oyuncu    
2007 9 Komedi Oyuncu 4.0 55,836

Neşeli Ayaklar
2006 8 Animasyon Oyuncu 6.5 141,850

Parti Hayvanları
2006 8 Animasyon Oyuncu 5.6 22,358

Afacanlar Yuvada
2003 5 Komedi Oyuncu 5.5 52,442
2003 Komedi Oyuncu 6.1 933
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017