Giriş Kayıt
Jadranka Djokic

Jadranka Djokic (37)


Oyuncu

Jadranka Djokic, 14 Ocak 1980 Pula, Sırbistan, Yugoslavya [bugünkü Pula, Istria, Sırbistan] doğumlu oyuncu. Svecenikova djeca (2013), (2009) Metastaze (2009), (2002) İyi Ölü Kızlar (2002), (2009) Storm (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Ocak 1980
Doğum Yeri: Pula, Sırbistan, Yugoslavya [bugünkü Pula, Istria, Sırbistan]
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 33 Komedi Oyuncu 7.5 40
2013 33 Komedi Oyuncu 6.8 2,841
2012 32 Dram Oyuncu 7.2 141
2009 29 Suç Oyuncu 7.8 2,365
2009 29 Dram Oyuncu 6.9 1,111
2008 28 Dram Oyuncu 6.7 245
2004 24 Dram Oyuncu 6.8 501

İyi Ölü Kızlar
2002 22 Dram Oyuncu 7.2 1,507
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017