Giriş Kayıt
Abel Ayala

Abel Ayala (28)


Oyuncu

Abel Ayala, 29 Ağustos 1988 La Plata, Buenos Aires, Arjantin doğumlu oyuncu. El baile de la Victoria (2009), El polaquito (2003), The Mudboy (2007), (2007) Maradona - Tanri'nin eli (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Ağustos 1988
Doğum Yeri: La Plata, Buenos Aires, Arjantin
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 27 Biyografi Oyuncu 5.7 244
2009 21 Dram Oyuncu 6.3 944

Maradona - Tanri'nin eli
2007 19 Biyografi Oyuncu 5.8 527

The Mudboy
2007 19 Suç Oyuncu 6.4 525
2003 15 Dram Oyuncu 7.1 544
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,163) Doctor Strange (6,713) Allied (6,358) Moana (4,814) Lion (3,504) John Wick: Chapter 2 (3,372) Arrival (3,159) Forushande (2,885) Hacksaw Ridge (2,230) Fences (2,041)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,303) Supernatural (4,665) The Expanse (4,313) Vikings (3,985) Suits (3,626) The Big Bang Theory (2,481) Sherlock (2,425) Arrow (2,024) Legion (1,974) Black Sails (1,749)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017