Giriş Kayıt
Matt Kennedy

Matt Kennedy


Kameraman

Matt F. Kennedy, kameraman. Killing Ariel (2008), Aşk Adası (2005), (2007) The Big Bang Theory (2007), (2016) Korku Seansı 2 (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Matt F. Kennedy
Diğer Bir İsmi: Matthew Kennedy
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kara Panter
2018 Aksiyon Kameraman 7.9 81,461
2018 Biyografi Kameraman    
2017 Aksiyon Kameraman 6.5 112,053

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Kameraman 6.7 153,500
2016 Gerilim Kameraman 6.4 6,091

Şeytanın Oğlu
2016 Korku Kameraman 5.2 8,564

Uluslararası Bir Suikastçının Gerçek Hatıraları
2016 Aksiyon Kameraman 5.9 14,426
2016 Belgesel Kameraman 5.5 1,418

Korku Seansı 2
2016 Korku Kameraman 7.4 161,585

Lanet 2
2015 Korku Kameraman 5.3 35,896

Geçmişten Gelen
2015 Gizem Kameraman 7.1 108,098

Ruhlar Bölgesi: Bölüm 3
2015 Korku Kameraman 6.1 71,563

Sahte Sağdıç
2015 Komedi Kameraman 6.7 62,128

Sakar Koruma 2
2015 Aksiyon Kameraman 4.4 28,045
2015 Aksiyon Kameraman 8.0 59,927

Karda Bir Beyaz Kuş
2014 Dram Kameraman 6.4 23,872

Ölüm Alfabesi
2014 Korku Kameraman 4.5 40,342
2014 Komedi Kameraman 4.6 1,089
2014 Komedi Kameraman 5.8 17,072
2014 Komedi Kameraman 6.5 25,679
2014 Komedi Kameraman 6.1 18,981

Yılın Savaşı
2013 Müzik Kameraman 5.0 7,979

Ruhlar Bölgesi: Bölüm 2
2013 Korku Kameraman 6.6 128,009

Arınma Gecesi
2013 Korku Kameraman 5.7 163,510

Karanlıktan Gelen
2013 Korku Kameraman 6.3 62,861
2012 Dram Kameraman 5.2 1,365
2011 Komedi Kameraman 6.7 2,919
2011 Aksiyon Kameraman 3.4 1,466

Arkadaştan Öte
2011 Komedi Kameraman 6.6 298,724

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Kameraman 6.3 350,352

Kutsal Savaşçı
2011 Aksiyon Kameraman 5.7 103,554
2011 Dram Kameraman 6.8 460

Hırsızlar
2010 Aksiyon Kameraman 6.2 50,593
2010 Reality-TV Kameraman 5.9 243

Diş Perisi
2010 Komedi Kameraman 5.0 34,281

Çılgın Köpek
2010 Komedi Kameraman 4.2 12,383
2010 Komedi Kameraman 6.4 19,642
2009 Komedi Kameraman 7.0 37,566

Sınırı Geçmek
2009 Dram Kameraman 6.8 20,866

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Kameraman 8.0 539,252
2009 Dram Kameraman 4.9 25,099
2009 Suç Kameraman 8.0 97,736

Tavşan Kız
2008 Komedi Kameraman 5.5 69,750
2008 Korku Kameraman 5.0 614

Süper Köpek
2007 Aksiyon Kameraman 4.8 16,721

Kaliforniyanın Kralı
2007 Komedi Kameraman 6.7 20,298
2007 Komedi Kameraman 8.3 593,189

Tenacious D: The Pick of Destiny
2006 Macera Kameraman 6.8 92,183

Poseidon'dan Kaçış
2006 Aksiyon Kameraman 5.6 87,758

Vay Anam Vay 2
2006 Komedi Kameraman 4.6 35,346
2006 Aksiyon Kameraman 7.2 481
2005 Komedi Kameraman 5.4 2,913

Aşk Adası
2005 Macera Kameraman 4.9 11,923

Kriminal
2005 Suç Kameraman 8.1 124,895

Bay ve Bayan Smith
2005 Aksiyon Kameraman 6.5 388,604
2004 Biyografi Kameraman 7.7 120,568

Ölüm Hattı
2004 Aksiyon Kameraman 6.5 83,874

Komşu Kızı
2004 Komedi Kameraman 6.7 182,683

İtalyan İşi
2003 Aksiyon Kameraman 7.0 307,531

İntikam Ateşi
2003 Aksiyon Kameraman 6.1 40,838
2003 Komedi Kameraman 5.6 12,432

Hayal Savaşları
2003 Dram Kameraman 6.1 3,822

Beşikten Mezara
2003 Aksiyon Kameraman 5.8 37,382

Çılgın Kızlar
2002 Komedi Kameraman 5.6 12,844

Angel 2
1999 Aksiyon Kameraman 8.0 55,922
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018