Giriş Kayıt
Matt Kennedy

Matt Kennedy


Kameraman

Matt F. Kennedy, kameraman. Killing Ariel (2008), Aşk Adası (2005), (2007) The Big Bang Theory (2007), (2016) Korku Seansı 2 (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Matt F. Kennedy
Diğer Bir İsmi: Matthew Kennedy
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kara Panter
2018 Aksiyon Kameraman 7.7 233,052
2018 Biyografi Kameraman    
2017 Aksiyon Kameraman 6.4 123,715

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Kameraman 6.7 158,961
2016 Gerilim Kameraman 6.4 6,768

Şeytanın Oğlu
2016 Korku Kameraman 5.2 8,898

Uluslararası Bir Suikastçının Gerçek Hatıraları
2016 Aksiyon Kameraman 5.9 14,883
2016 Belgesel Kameraman 5.5 1,418

Korku Seansı 2
2016 Korku Kameraman 7.4 165,193

Lanet 2
2015 Korku Kameraman 5.3 36,669

Geçmişten Gelen
2015 Gizem Kameraman 7.1 111,220

Ruhlar Bölgesi: Bölüm 3
2015 Korku Kameraman 6.1 73,454

Sahte Sağdıç
2015 Komedi Kameraman 6.7 63,277

Sakar Koruma 2
2015 Aksiyon Kameraman 4.4 28,423
2015 Aksiyon Kameraman 8.0 60,823

Karda Bir Beyaz Kuş
2014 Dram Kameraman 6.4 24,139

Ölüm Alfabesi
2014 Korku Kameraman 4.5 40,891
2014 Komedi Kameraman 4.6 1,138
2014 Komedi Kameraman 5.8 17,312
2014 Komedi Kameraman 6.5 26,023
2014 Komedi Kameraman 6.1 19,570

Yılın Savaşı
2013 Müzik Kameraman 5.0 7,979

Ruhlar Bölgesi: Bölüm 2
2013 Korku Kameraman 6.6 129,992

Arınma Gecesi
2013 Korku Kameraman 5.7 165,623

Karanlıktan Gelen
2013 Korku Kameraman 6.3 63,325
2012 Dram Kameraman 5.2 1,365
2011 Komedi Kameraman 6.7 2,919
2011 Aksiyon Kameraman 3.4 1,466

Arkadaştan Öte
2011 Komedi Kameraman 6.6 301,231

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Kameraman 6.3 352,436

Kutsal Savaşçı
2011 Aksiyon Kameraman 5.7 104,103
2011 Dram Kameraman 6.8 460

Hırsızlar
2010 Aksiyon Kameraman 6.2 50,970
2010 Reality-TV Kameraman 5.9 243

Diş Perisi
2010 Komedi Kameraman 5.0 34,813

Çılgın Köpek
2010 Komedi Kameraman 4.2 12,525
2010 Komedi Kameraman 6.4 19,850
2009 Komedi Kameraman 7.0 37,737

Sınırı Geçmek
2009 Dram Kameraman 6.8 21,024

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Kameraman 8.0 542,056
2009 Dram Kameraman 4.9 25,378
2009 Suç Kameraman 8.0 98,580

Tavşan Kız
2008 Komedi Kameraman 5.5 70,339
2008 Korku Kameraman 5.0 614

Süper Köpek
2007 Aksiyon Kameraman 4.8 16,721

Kaliforniyanın Kralı
2007 Komedi Kameraman 6.7 20,298
2007 Komedi Kameraman 8.3 598,912

Tenacious D: The Pick of Destiny
2006 Macera Kameraman 6.8 92,815

Poseidon'dan Kaçış
2006 Aksiyon Kameraman 5.6 88,329

Vay Anam Vay 2
2006 Komedi Kameraman 4.7 35,693
2006 Aksiyon Kameraman 7.2 481
2005 Komedi Kameraman 5.4 2,913

Aşk Adası
2005 Macera Kameraman 4.9 11,923

Kriminal
2005 Suç Kameraman 8.1 126,485

Bay ve Bayan Smith
2005 Aksiyon Kameraman 6.5 392,265
2004 Biyografi Kameraman 7.7 121,564

Ölüm Hattı
2004 Aksiyon Kameraman 6.5 84,352

Komşu Kızı
2004 Komedi Kameraman 6.7 183,747

İtalyan İşi
2003 Aksiyon Kameraman 7.0 309,495

İntikam Ateşi
2003 Aksiyon Kameraman 6.1 41,057
2003 Komedi Kameraman 5.6 12,488

Hayal Savaşları
2003 Dram Kameraman 6.1 3,822

Beşikten Mezara
2003 Aksiyon Kameraman 5.8 37,649

Çılgın Kızlar
2002 Komedi Kameraman 5.6 12,844

Angel 2
1999 Aksiyon Kameraman 8.0 56,351
Dizi Altyazıları
Westworld (17,361) La casa de papel (8,185) The Terror (2,853) The Big Bang Theory (2,628) The Flash (2,527) Supernatural (2,306) Fear the Walking Dead (2,081) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,039) Legion (2,032) Gotham (1,932)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018