Giriş Kayıt
Matt Kennedy

Matt Kennedy


Kameraman

Matt F. Kennedy, kameraman. Killing Ariel (2008), Aşk Adası (2005), (2007) The Big Bang Theory (2007), (2016) Korku Seansı 2 (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Matt F. Kennedy
Diğer Bir İsmi: Matthew Kennedy
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kara Panter
2018 Aksiyon Kameraman    
2018 Biyografi Kameraman    
2017 Aksiyon Kameraman    

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Kameraman 6.8 143,628
2016 Gerilim Kameraman 6.3 4,923

Şeytanın Oğlu
2016 Korku Kameraman 5.2 8,154

Uluslararası Bir Suikastçının Gerçek Hatıraları
2016 Aksiyon Kameraman 5.9 13,682
2016 Belgesel Kameraman 5.5 1,418

Korku Seansı 2
2016 Korku Kameraman 7.4 156,070

Lanet 2
2015 Korku Kameraman 5.3 34,702

Geçmişten Gelen
2015 Gizem Kameraman 7.1 105,312

Ruhlar Bölgesi: Bölüm 3
2015 Korku Kameraman 6.1 68,691

Sahte Sağdıç
2015 Komedi Kameraman 6.7 61,293

Sakar Koruma 2
2015 Aksiyon Kameraman 4.4 27,550
2015 Aksiyon Kameraman 8.0 58,742

Karda Bir Beyaz Kuş
2014 Dram Kameraman 6.4 23,505

Ölüm Alfabesi
2014 Korku Kameraman 4.5 39,625
2014 Komedi Kameraman 4.6 1,089
2014 Komedi Kameraman 5.8 16,629
2014 Komedi Kameraman 6.5 25,423
2014 Komedi Kameraman 6.1 18,357

Yılın Savaşı
2013 Müzik Kameraman 5.0 7,979

Ruhlar Bölgesi: Bölüm 2
2013 Korku Kameraman 6.6 125,000

Arınma Gecesi
2013 Korku Kameraman 5.7 160,964

Karanlıktan Gelen
2013 Korku Kameraman 6.3 62,343
2012 Dram Kameraman 5.2 1,365
2011 Komedi Kameraman 6.7 2,919
2011 Aksiyon Kameraman 3.4 1,466

Arkadaştan Öte
2011 Komedi Kameraman 6.6 294,992

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Kameraman 6.3 347,680

Kutsal Savaşçı
2011 Aksiyon Kameraman 5.7 102,755
2011 Dram Kameraman 6.8 460

Hırsızlar
2010 Aksiyon Kameraman 6.2 50,081
2010 Reality-TV Kameraman 5.9 243

Diş Perisi
2010 Komedi Kameraman 5.0 33,678

Çılgın Köpek
2010 Komedi Kameraman 4.2 11,459
2010 Komedi Kameraman 6.4 19,339
2009 Komedi Kameraman 7.0 37,300

Sınırı Geçmek
2009 Dram Kameraman 6.8 20,645

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Kameraman 8.0 535,423
2009 Dram Kameraman 4.9 24,739
2009 Suç Kameraman 8.0 96,605

Tavşan Kız
2008 Komedi Kameraman 5.5 68,910
2008 Korku Kameraman 5.0 614

Süper Köpek
2007 Aksiyon Kameraman 4.8 16,721

Kaliforniyanın Kralı
2007 Komedi Kameraman 6.7 20,298
2007 Komedi Kameraman 8.3 584,564

Tenacious D: The Pick of Destiny
2006 Macera Kameraman 6.8 91,409

Poseidon'dan Kaçış
2006 Aksiyon Kameraman 5.6 87,029

Vay Anam Vay 2
2006 Komedi Kameraman 4.6 34,915
2006 Aksiyon Kameraman 7.2 481
2005 Komedi Kameraman 5.4 2,913

Aşk Adası
2005 Macera Kameraman 4.9 11,923

Kriminal
2005 Suç Kameraman 8.1 122,614

Bay ve Bayan Smith
2005 Aksiyon Kameraman 6.5 382,821
2004 Biyografi Kameraman 7.7 119,218

Ölüm Hattı
2004 Aksiyon Kameraman 6.5 83,225

Komşu Kızı
2004 Komedi Kameraman 6.8 181,157

İtalyan İşi
2003 Aksiyon Kameraman 7.0 304,636

İntikam Ateşi
2003 Aksiyon Kameraman 6.1 40,484
2003 Komedi Kameraman 5.6 12,298

Hayal Savaşları
2003 Dram Kameraman 6.1 3,822

Beşikten Mezara
2003 Aksiyon Kameraman 5.8 37,096

Çılgın Kızlar
2002 Komedi Kameraman 5.6 12,844

Angel 2
1999 Aksiyon Kameraman 8.0 55,350
Dizi Altyazıları
Vikings (9,090) Supernatural (3,918) Mr. Robot (3,767) The Big Bang Theory (3,213) Game of Thrones (3,184) Gotham (2,986) Shameless (2,814) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,807) Arrow (2,752) The Flash (1,879)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017