Giriş Kayıt
Tom Hines

Tom Hines


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Thomas Hines, kameraman, görüntü yönetmeni.

Gerçek İsmi: Thomas Hines
Diğer Bir İsmi: Thomas Hines
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 5.7 7
2013 Dram Kameraman 7.5 3,059

Saldırı
2012 Dram Kameraman 7.1 3,041
2009 Dram Kameraman 5.4 222
2009 Aksiyon Kameraman 5.1 1,097
2008 Kısa Metraj Kameraman    
2000 Dram Görüntü Yönetmeni
Kameraman
5.2 771
1986 Dram Kameraman 6.0 1,827
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,265) Kidnap (4,391) The Fate of the Furious (4,013) The Boss Baby (2,792) Contratiempo (1,949) Dangal (1,803) The Great Wall (1,560) Get Out (1,353) The LEGO Batman Movie (1,353) The Shack (1,162)
Dizi Altyazıları
Supernatural (7,778) American Gods (6,106) Fargo (4,907) Lucifer (4,868) Into the Badlands (3,028) The 100 (2,968) Arrow (2,656) Twin Peaks (2,397) The Flash (1,940) 12 Monkeys (1,925)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017