Giriş Kayıt
Tom Hines

Tom Hines


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Thomas Hines, kameraman, görüntü yönetmeni.

Gerçek İsmi: Thomas Hines
Diğer Bir İsmi: Thomas Hines
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 5.7 7
2013 Dram Kameraman 7.5 2,646

Saldırı
2012 Dram Kameraman 7.1 3,041
2009 Dram Kameraman 5.4 222
2009 Aksiyon Kameraman 5.1 1,097
2008 Kısa Metraj Kameraman    
2000 Dram Görüntü Yönetmeni
Kameraman
5.2 755
1986 Dram Kameraman 6.0 1,768
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (12,141) Passengers (8,492) Doctor Strange (4,783) Arrival (3,586) Assassin's Creed (2,972) Allied (2,780) Fences (2,714) Hacksaw Ridge (2,263) Moana (1,847) Nocturnal Animals (1,440)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,521) Legion (8,513) The 100 (8,103) Taboo (6,870) The Big Bang Theory (5,819) Arrow (4,758) Black Sails (3,870) Vikings (3,394) The Expanse (3,378) The Flash (3,339)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017