Giriş Kayıt
Tom Hines

Tom Hines


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Thomas Hines, kameraman, görüntü yönetmeni.

Gerçek İsmi: Thomas Hines
Diğer Bir İsmi: Thomas Hines
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 5.7 7
2013 Dram Kameraman 7.5 2,895

Saldırı
2012 Dram Kameraman 7.1 3,041
2009 Dram Kameraman 5.4 222
2009 Aksiyon Kameraman 5.1 1,097
2008 Kısa Metraj Kameraman    
2000 Dram Görüntü Yönetmeni
Kameraman
5.2 765
1986 Dram Kameraman 6.0 1,809
Film Altyazıları
Gold (4,110) Get Out (2,462) Logan (2,009) La La Land (1,289) The Age of Shadows (1,272) Split (1,262) Rings (1,204) Zashchitniki (1,130) The Great Wall (996) Personal Shopper (984)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,757) The Blacklist (3,418) Into the Badlands (2,918) Fargo (2,681) The Last Kingdom (2,556) Doctor Who (2,143) Vikings (1,637) Game of Thrones (1,630) The Expanse (1,626) Supernatural (1,321)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017