Giriş Kayıt
Robert Hall

Robert Hall


Editör, Editör, Oyuncu

Robert Hall, editör, editör, oyuncu. Turnuva (2009), Son of God (2014), Red White & Blue (2010), Devil's Playground (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Rob Hall
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Özel Kargo
2016 Aksiyon 4.6 4,730
2016 Belgesel Editör 7.1 144
2015 Dram Editör
Editorial Department
7.3 2,603
2015 Aksiyon    
2015 Korku Editör    

Soygun
2015 Aksiyon 6.1 19,074
2014 Dram Editör 5.6 15,835
2013 Gerilim Editör 5.8 55
2013 Aksiyon Editör    
2013 Aksiyon Editör    

Ölümün Alfabesi
2012 Korku Editör 4.7 14,790

Penguen Kral
2012 Macera Editör 6.5 200
2012 Belgesel Editör 5.1 42
2012 Komedi Editör 5.4 3,885

Küçük Ölümler
2011 Korku Editör 4.7 2,499
2010 Aksiyon Editör 5.2 4,323
2010 Dram Editör 6.4 4,609

Turnuva
2009 Aksiyon Editör 6.1 31,119
2006 Macera Editorial Department 3.6 3,751
2006 Suç Editorial Department 8.0 7,023

Gölge Oyunu
2005 Komedi Editorial Department 6.8 3,311

Ölümcül Deney: Kıyamet
2004 Aksiyon Oyuncu
Editorial Department
6.2 158,302
2004 Dram Editorial Department 5.6 359
Film Altyazıları
Allied (9,970) Doctor Strange (9,879) Moana (8,181) Assassin's Creed (6,565) Lion (4,993) Arrival (3,903) Hacksaw Ridge (3,042) Fences (2,795) Nocturnal Animals (2,677) Forushande (2,317)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,564) Supernatural (7,710) The Expanse (4,842) Vikings (4,703) The Big Bang Theory (3,921) Suits (3,646) Legion (3,435) The Blacklist (3,339) Arrow (3,187) Sherlock (2,910)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017