Giriş Kayıt
Jeremy Balko

Jeremy Balko (39)


Sesler

Jeremy Balko, 12 Aralık 1977 East Stroudsburg, Pennsylvania, ABD doğumlu sesler. Testere (2004), Testere 3 (2006), Düşüş (2006), Asi Gençlik (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Aralık 1977
Doğum Yeri: East Stroudsburg, Pennsylvania, ABD
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Suç Sesler 6.4 3,956
2011 Suç Sesler 6.9 18,570
2011 Suç Sesler 8.2 72,594
2011 34 Suç Sesler    
2011 34 Komedi Sesler 6.2 3,882
2011 Aksiyon Sesler 5.8 7,588
2011 34 Komedi Sesler 7.6 45

Ye Dua Et Sev
2010 33 Dram Sesler 5.7 66,755
2010 Komedi Sesler 6.8 9,239
2010 Komedi Sesler    
2010 Komedi Sesler    
2010 Komedi Sesler 8.0 13,439
2010 Dram Sesler 8.1 1,268
2010 Dram Sesler 8.3 59
2010 Suç Sesler 7.6 24,633

Bir Çift Kral
2010 Komedi Sesler 5.7 2,281
2010 Suç Sesler 7.5 22,790
2010 Komedi Sesler 6.3 681
2009 Komedi Sesler 8.2 122,327
2009 Dram Sesler 7.4 987
2009 Komedi Sesler 7.2 18,783
2009 Animasyon Sesler 7.7 587

Kanlı Topraklar
2009 32 Aksiyon Sesler 4.3 2,963
2009 Komedi Sesler 8.3 43,102
2009 32 Aksiyon Sesler    
2009 32 Aksiyon Sesler 4.8 1,014
2009 Dram Sesler    
2009 Dram Sesler    
2009 Dram Sesler 7.5 22,226
2009 Komedi Sesler 6.7 118,517
2009 Dram Sesler 6.0 950

Vampir Günlükleri
2009 Dram Sesler 7.8 229,715
2009 32 Dram Sesler    
2009 Animasyon Sesler 7.2 475

Tıkanma
2008 31 Komedi Sesler 6.5 28,961
2008 31 Animasyon Sesler 6.1 19,831
2008 31 Aksiyon Sesler 2.8 277

Bahçemdeki Ateş Böcekleri
2008 31 Dram Sesler 6.5 10,833

Vur Ve Öldür
2008 31 Suç Sesler 6.1 18,609
2008 31 Macera Sesler 4.3 3,358

Karabasan 3
2008 31 Korku Sesler    
2008 31 Dram Sesler 5.2 1,576
2008 Dram Sesler 7.9 207,094

Hayatın Getirdikleri
2008 31 Dram Sesler 7.3 20,143

Passchendaele Muharebesi
2008 31 Dram Sesler 6.5 6,972

Annemin Yeni Sevgilisi
2008 31 Aksiyon Sesler 5.3 9,525
2008 31 Dram Sesler 4.6 325
2008 31 Dram Sesler 6.5 3,086
2008 Dram Sesler 7.7 2,307
2008 Suç Sesler 7.3 8,722

Yankı
2008 31 Dram Sesler 5.7 4,494
2008 31 Dram Sesler 5.6 6,095
2008 31 Aksiyon Sesler 5.7 20,084
2008 Dram Sesler 8.3 13,281
2008 31 Dram Sesler 7.2 6,696
2008 31 Komedi Sesler 5.8 16,969
2008 Suç Sesler    
2008 Suç Sesler    
2007 30 Komedi Sesler 5.9 785

88 Dakika
2007 30 Suç Sesler 5.9 67,035

Günahkarlar
2007 30 Suç Sesler 5.7 9,799

Kolera Günlerinde Aşk
2007 30 Dram Sesler 6.4 19,592

Benim Aşk Pastam
2007 30 Dram Sesler 6.7 45,535

Jane Austen Kitap Kulübü
2007 30 Komedi Sesler 6.8 22,140
2007 30 Komedi Sesler 3.9 5,025

Elizabeth: Altın Çağ
2007 30 Biyografi Sesler 6.9 56,479
2007 30 Komedi Sesler 4.7 2,353
2007 30 Komedi Sesler 4.8 662

Temizlikçi
2007 30 Suç Sesler 6.1 33,053
2007 30 Animasyon Sesler    

Bobby Z
2007 30 Aksiyon Sesler 5.9 12,157

Aperitif Eş
2007 Komedi Sesler    

Tepenin Gözleri 2
2007 30 Korku Sesler 5.1 51,365

Yetmiş Beş
2007 30 Korku Sesler 4.7 2,379

Tarihi Eser
2007 30 Komedi Sesler 4.4 5,652

Ateist
2007 30 Gerilim Sesler 5.8 1,107

Ölüm Sessizliği
2007 30 Korku Sesler 6.2 68,898

Konuş Benimle
2007 30 Biyografi Sesler 7.4 8,503
2007 Dram Sesler
Çeşitli
7.2 5,527
2007 30 Dram Sesler 7.3 7,329

Kusursuz
2007 30 Suç Sesler 6.8 19,723
2007 30 Komedi Sesler 6.5 1,694
2007 30 Korku Sesler    

Reaper 1
2007 Macera Sesler 7.9 21,117
2007 Dram Sesler 7.3 10,587
2006 29 Komedi Sesler 6.2 2,231

Yalnız Kalpler
2006 29 Suç Sesler 6.5 17,969

Düşüş
2006 29 Macera Sesler 7.9 91,695

Sınır Ötesi
2006 29 Suç Sesler 6.1 8,543

Sahte Cennet
2006 29 Korku Sesler 5.3 31,552

Eski Sevgili
2006 29 Komedi Sesler 5.5 15,212

Ölü Kız
2006 29 Dram Sesler 6.7 12,621
2006 29 Dram Sesler 4.9 2,504

Testere 3
2006 29 Korku Sesler 6.2 147,119

My Friend Flicka
2006 29 Macera Sesler 6.2 6,204
2006 29 Gizem Sesler 5.5 703

Kahraman Pilotlar
2006 29 Aksiyon Sesler 6.6 36,365
2006 29 Dram Sesler 5.5 499
2006 29 Dram Sesler 7.4 9,646
2006 29 Komedi Sesler 6.8 52,120

Lanetli Ruh
2006 29 Korku Sesler 5.0 6,911

Özel Birlik
2006 29 Aksiyon Sesler    

Ölüm Çıkmazı
2006 29 Korku Sesler 5.1 22,172

Cennetin Çöküşü
2006 29 Suç Sesler 6.7 1,036

Açık Deniz 2
2006 29 Dram Sesler 5.1 13,749

Ira Ve Abby
2006 29 Komedi Sesler 6.5 1,960
2006 29 Dram Sesler 5.7 2,908

Görünmeyen Tehlike 2
2006 29 Aksiyon Sesler    

Vahşi Irk
2006 29 Korku Sesler 5.1 10,493

Tanrı ile Sohbet
2006 29 Macera Sesler 6.5 1,819

Mike Gibi 2
2006 29 Komedi Sesler    

Yaşam Çizgisi
2006 29 Dram Sesler 6.3 6,888
2006 29 Komedi Sesler 5.3 3,383
2006 29 Korku Sesler 4.6 770
2006 29 Dram Sesler 5.9 2,224
2006 29 Aksiyon Sesler 3.7 1,858
2006 29 Suç Sesler 5.9 3,980
2006 29 Komedi Sesler 5.1 9,194
2006 29 Suç Sesler 5.3 2,683
2006 Suç Sesler 8.8 522,120
2006 Komedi Sesler 6.5 35,472
2005 28 Komedi Sesler 5.1 160

Başka Hatunlarla Muhabbetler
2005 28 Komedi Sesler 7.1 10,245

Asi Gençlik
2005 28 Suç Sesler 7.4 87,148

Beni Keşfet
2005 28 Komedi Sesler 4.2 2,606

Başparmak
2005 28 Komedi Sesler 6.6 19,042

Mozart Ve Balina
2005 28 Komedi Sesler 6.9 7,629
2005 28 Komedi Sesler 5.4 2,913

Ripley Yeraltında
2005 28 Suç Sesler 6.1 1,961

Amerikan Pastası Bando Takımı
2005 28 Komedi Sesler 5.0 51,343
2005 Komedi Sesler 7.9 116,604
2005 28 Belgesel Sesler 7.2 7,692
2005 28 Suç Sesler 5.4 6,254

Savaşçı Nomad
2005 28 Dram Sesler 6.0 3,345
2005 28 Korku Sesler    
2005 Suç Sesler 7.6 19,008

Hız Tutkusu
2005 28 Aksiyon Sesler 4.0 3,965

Fidye
2005 28 Komedi Sesler 4.1 3,255
2005 28 Macera Sesler    
2005 28 Bilim-Kurgu Sesler    

Deli Bir Siyah Kadının Günlüğü
2005 28 Komedi Sesler 5.7 10,837
2005 Animasyon Sesler 7.8 33,928
2005 28 Gerilim Sesler    
2005 28 Bilim-Kurgu Sesler 4.6 2,947
2005 28 Belgesel Sesler 7.8 283

Denizde Dehşet
2005 28 Korku Sesler    

Yanlış Rehine
2005 28 Komedi Sesler 7.0 16,406
2005 28 Dram Sesler 7.1 65
2005 28 Korku Sesler    
2005 28 Aksiyon Sesler    
2005 28 Dram Sesler 6.1 217
2005 Suç Sesler 8.2 115,635

Bolluk Ülkesi
2004 27 Dram Sesler 6.5 3,362

Testere
2004 27 Korku Sesler 7.7 311,026

Durdurulamayan
2004 27 Aksiyon Sesler 5.0 4,068
2004 27 Komedi Sesler 5.5 12,342
2004 27 Komedi Sesler 3.6 2,399

Bobby Long'a Bir Aşk Şarkısı
2004 27 Dram Sesler 7.2 22,299

Deliler Evi
2004 27 Korku Sesler 5.6 5,367

Üç Yol
2004 27 Suç Sesler 4.8 1,286
2004 27 Aksiyon Sesler 4.8 1,431
2004 27 Komedi Sesler 6.7 7,755

Bir Nokta Sıfır
2004 27 Dram Sesler 6.2 4,933

Yaratık İstilası
2004 27 Aksiyon Sesler    

Yeraltı Canavarı 4
2004 27 Aksiyon Sesler    
2003 26 Komedi Sesler    

İntikam Ateşi
2003 26 Aksiyon Sesler    

Nip/Tuck 1
2003 Dram Sesler 7.7 48,036
2003 26 Gerilim Sesler 6.4 781
2003 26 Belgesel Sesler 2.7 3,618
2002 Komedi Sesler 8.0 52,028
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (8,588) Assassin's Creed (8,461) Doctor Strange (4,705) Allied (4,060) Moana (2,789) Forushande (2,521) Arrival (2,438) Split (2,376) Lion (2,026) Hacksaw Ridge (1,681)
Dizi Altyazıları
Taboo (7,331) The Flash (5,024) Vikings (3,916) Supernatural (3,097) Blindspot (2,623) Suits (2,361) Sherlock (2,277) The Big Bang Theory (1,830) The Expanse (1,652) The Vampire Diaries (1,560)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017