Giriş Kayıt
Jeremy Balko

Jeremy Balko (40)


Sesler

Jeremy Balko, 12 Aralık 1977 East Stroudsburg, Pennsylvania, ABD doğumlu sesler. Testere (2004), Testere 3 (2006), Düşüş (2006), Asi Gençlik (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Aralık 1977
Doğum Yeri: East Stroudsburg, Pennsylvania, ABD
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Suç Sesler 6.4 4,103
2011 Suç Sesler 6.9 18,827
2011 Suç Sesler 8.2 78,137
2011 34 Suç Sesler    
2011 34 Komedi Sesler 6.2 3,882
2011 Aksiyon Sesler 5.8 7,588
2011 34 Komedi Sesler 7.6 45

Ye Dua Et Sev
2010 33 Dram Sesler 5.7 70,499
2010 Komedi Sesler 6.8 9,455
2010 Suç Sesler 7.5 24,717
2010 Suç Sesler 7.6 25,781
2010 Komedi Sesler    
2010 Komedi Sesler 8.0 13,439
2010 Dram Sesler 8.1 1,268
2010 Dram Sesler 8.3 59

Bir Çift Kral
2010 Komedi Sesler 5.7 2,470
2010 Komedi Sesler 6.3 681
2009 Komedi Sesler 8.2 126,013
2009 Dram Sesler 7.4 987

Vampir Günlükleri
2009 Dram Sesler 7.8 242,563
2009 Komedi Sesler 7.2 19,224
2009 Animasyon Sesler 7.7 587

Kanlı Topraklar
2009 32 Aksiyon Sesler 4.3 2,963
2009 Komedi Sesler 8.3 44,730
2009 32 Aksiyon Sesler    
2009 32 Aksiyon Sesler 4.8 1,014
2009 Dram Sesler    
2009 Dram Sesler    
2009 Dram Sesler 7.5 22,938
2009 Komedi Sesler 6.7 121,034
2009 Dram Sesler 5.9 978
2009 32 Dram Sesler    
2009 Animasyon Sesler 7.2 475

Tıkanma
2008 31 Komedi Sesler 6.5 28,961
2008 31 Animasyon Sesler 6.0 20,444
2008 31 Aksiyon Sesler 2.8 277

Bahçemdeki Ateş Böcekleri
2008 31 Dram Sesler 6.5 11,328

Vur Ve Öldür
2008 31 Suç Sesler 6.1 18,900
2008 31 Macera Sesler 4.3 3,358

Karabasan 3
2008 31 Korku Sesler    
2008 31 Dram Sesler 5.2 1,576
2008 Dram Sesler 7.9 211,454

Hayatın Getirdikleri
2008 31 Dram Sesler 7.3 21,302

Passchendaele Muharebesi
2008 31 Dram Sesler 6.5 7,316

Annemin Yeni Sevgilisi
2008 31 Aksiyon Sesler 5.3 9,525
2008 31 Dram Sesler 4.6 325
2008 31 Dram Sesler 6.5 3,197
2008 Dram Sesler 7.7 2,307
2008 Suç Sesler 7.3 8,936

Yankı
2008 31 Dram Sesler 5.7 4,494
2008 31 Dram Sesler 5.6 6,095
2008 31 Aksiyon Sesler 5.7 20,084
2008 Dram Sesler 8.3 13,688
2008 31 Dram Sesler 7.2 6,696
2008 31 Komedi Sesler 5.8 17,818
2008 Suç Sesler    
2007 30 Komedi Sesler 5.9 785

88 Dakika
2007 30 Suç Sesler 5.9 68,962

Günahkarlar
2007 30 Suç Sesler 5.7 10,084

Kolera Günlerinde Aşk
2007 30 Dram Sesler 6.4 19,906

Benim Aşk Pastam
2007 30 Dram Sesler 6.7 46,577

Jane Austen Kitap Kulübü
2007 30 Komedi Sesler 6.8 22,844
2007 30 Komedi Sesler 3.9 5,025

Elizabeth: Altın Çağ
2007 30 Biyografi Sesler 6.9 58,445
2007 30 Komedi Sesler 4.7 2,353
2007 Suç Sesler 7.3 2,031
2007 30 Komedi Sesler 4.8 662

Temizlikçi
2007 30 Suç Sesler 6.1 34,063
2007 Korku Sesler 4.8 1,822
2007 30 Animasyon Sesler    

Bobby Z
2007 30 Aksiyon Sesler 5.9 12,157

Aperitif Eş
2007 Komedi Sesler    

Tepenin Gözleri 2
2007 30 Korku Sesler 5.1 53,544

Yetmiş Beş
2007 30 Korku Sesler 4.7 2,379

Tarihi Eser
2007 30 Komedi Sesler 4.4 5,652

Ateist
2007 30 Gerilim Sesler 5.8 1,107

Ölüm Sessizliği
2007 30 Korku Sesler 6.2 73,826

Konuş Benimle
2007 30 Biyografi Sesler 7.4 8,581
2007 Dram Sesler
Çeşitli
7.2 5,730
2007 30 Dram Sesler 7.3 7,842

Kusursuz
2007 30 Suç Sesler 6.8 20,245
2007 30 Komedi Sesler 6.5 1,720

Reaper 1
2007 Macera Sesler 7.8 21,581
2007 Dram Sesler 7.3 10,768
2006 29 Komedi Sesler 6.2 2,231

Yalnız Kalpler
2006 29 Suç Sesler 6.5 17,969

Düşüş
2006 29 Macera Sesler 7.9 95,665

Sınır Ötesi
2006 29 Suç Sesler 6.1 8,984

Sahte Cennet
2006 29 Korku Sesler 5.4 32,729

Eski Sevgili
2006 29 Komedi Sesler 5.5 15,212

Ölü Kız
2006 29 Dram Sesler 6.7 12,936
2006 29 Dram Sesler 4.9 2,504

Testere 3
2006 29 Korku Sesler 6.2 154,910
2006 29 Gizem Sesler 5.5 703

Kahraman Pilotlar
2006 29 Aksiyon Sesler 6.6 37,538
2006 29 Dram Sesler 5.5 499

My Friend Flicka
2006 29 Macera Sesler 6.2 6,502
2006 29 Dram Sesler 7.4 9,646
2006 29 Komedi Sesler 6.8 54,150

Lanetli Ruh
2006 29 Korku Sesler 5.0 6,911

Özel Birlik
2006 29 Aksiyon Sesler    

Ölüm Çıkmazı
2006 29 Korku Sesler 5.1 23,221

Cennetin Çöküşü
2006 29 Suç Sesler 6.7 1,036

Açık Deniz 2
2006 29 Dram Sesler 5.1 14,821

Ira Ve Abby
2006 29 Komedi Sesler 6.5 1,960
2006 29 Dram Sesler 5.7 2,908

Görünmeyen Tehlike 2
2006 29 Aksiyon Sesler    

Vahşi Irk
2006 29 Korku Sesler 5.1 10,892

Tanrı ile Sohbet
2006 29 Macera Sesler 6.5 1,819

Mike Gibi 2
2006 Komedi Sesler 4.3 2,166

Yaşam Çizgisi
2006 29 Dram Sesler 6.3 7,099
2006 29 Komedi Sesler 5.3 3,383
2006 29 Korku Sesler 4.6 770
2006 29 Dram Sesler 5.9 2,224
2006 29 Aksiyon Sesler 3.7 1,858
2006 29 Suç Sesler 5.9 3,980
2006 29 Komedi Sesler 5.1 9,453
2006 29 Suç Sesler 5.3 2,683
2006 Suç Sesler 8.7 550,926
2006 Komedi Sesler 6.6 36,193
2005 28 Komedi Sesler 5.1 160

Başka Hatunlarla Muhabbetler
2005 28 Komedi Sesler 7.1 10,245

Asi Gençlik
2005 28 Suç Sesler 7.4 89,933

Beni Keşfet
2005 28 Komedi Sesler 4.2 2,606

Başparmak
2005 28 Komedi Sesler 6.6 19,050

Mozart Ve Balina
2005 28 Komedi Sesler 6.9 7,629
2005 28 Komedi Sesler 5.4 2,913

Ripley Yeraltında
2005 28 Suç Sesler 6.1 1,961

Amerikan Pastası Bando Takımı
2005 28 Komedi Sesler 5.0 51,343
2005 Komedi Sesler 7.9 122,280
2005 28 Belgesel Sesler 7.2 7,692

Kriminal
2005 Suç Sesler 8.1 122,614
2005 28 Suç Sesler 5.4 6,254

Savaşçı Nomad
2005 28 Dram Sesler 6.0 3,345
2005 28 Korku Sesler    
2005 Suç Sesler 7.6 19,601

Hız Tutkusu
2005 28 Aksiyon Sesler 4.1 4,029

Fidye
2005 28 Komedi Sesler 4.1 3,255
2005 28 Macera Sesler    
2005 28 Bilim-Kurgu Sesler    

Deli Bir Siyah Kadının Günlüğü
2005 28 Komedi Sesler 5.7 11,194
2005 28 Gerilim Sesler    
2005 28 Bilim-Kurgu Sesler 4.6 2,947
2005 28 Belgesel Sesler 7.8 283

Denizde Dehşet
2005 28 Korku Sesler    

Yanlış Rehine
2005 28 Komedi Sesler 7.0 16,406
2005 28 Dram Sesler 7.1 65
2005 28 Korku Sesler    
2005 28 Aksiyon Sesler    
2005 28 Dram Sesler 6.1 217

Bolluk Ülkesi
2004 27 Dram Sesler 6.5 3,477

Testere
2004 27 Korku Sesler 7.7 327,943

Durdurulamayan
2004 27 Aksiyon Sesler 5.0 4,068
2004 27 Komedi Sesler 5.5 12,342
2004 27 Komedi Sesler 3.6 2,399

Bobby Long'a Bir Aşk Şarkısı
2004 27 Dram Sesler 7.2 22,731

Deliler Evi
2004 27 Korku Sesler 5.6 5,367

Üç Yol
2004 27 Suç Sesler 4.8 1,286
2004 27 Aksiyon Sesler 4.8 1,431
2004 27 Komedi Sesler 6.7 7,755

Bir Nokta Sıfır
2004 27 Dram Sesler 6.2 4,933

Yaratık İstilası
2004 27 Aksiyon Sesler    

Yeraltı Canavarı 4
2004 27 Aksiyon Sesler    
2003 Komedi Sesler 4.0 2,255

İntikam Ateşi
2003 26 Aksiyon Sesler    

Nip/Tuck 1
2003 Dram Sesler 7.7 48,919
2003 26 Gerilim Sesler 6.4 781
2003 26 Belgesel Sesler 2.7 3,618
2002 Komedi Sesler 8.0 54,207
2001 Animasyon Sesler 7.8 35,206
Dizi Altyazıları
Vikings (13,913) Supernatural (5,957) Mr. Robot (5,483) The Big Bang Theory (4,716) Gotham (3,703) Game of Thrones (3,547) Arrow (2,711) The Flash (2,558) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,481) Shameless (2,472)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017