Giriş Kayıt
Àgata Roca

Àgata Roca (49)


Oyuncu

Àgata Roca i Maragall, 01 Ocak 1968 Barcelona, Barcelona, Catalonia, İspanya doğumlu oyuncu.

Gerçek İsmi: Àgata Roca i Maragall
Doğum Tarihi: 01 Ocak 1968
Doğum Yeri: Barcelona, Barcelona, Catalonia, İspanya
Diğer Bir İsmi: Ágata Roca | T de Teatre
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (11)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 48 Komedi Oyuncu 5.2 448
2015 47 Komedi Oyuncu 7.3 5,897

Her Şey Onun İyiliği İçin
2013 45 Dram Oyuncu 6.4 224
2012 44 Komedi 6.5 2,237

Lanetli Kız
2012 44 Korku Oyuncu 5.5 933
2009 41 Komedi Oyuncu 5.9 167

Fiction
2006 38 Dram Oyuncu 6.9 354
2003 35 Komedi Oyuncu 4.7 104
2003 35 Dram 6.9 906
2003 35 Dram Oyuncu 6.4 542
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,677) Legion (9,683) The 100 (7,368) Arrow (6,897) The Flash (6,012) The Big Bang Theory (5,251) Black Sails (4,336) Suits (3,843) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,829) Taboo (3,826)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017