Giriş Kayıt
Àgata Roca

Àgata Roca (50)


Oyuncu

Àgata Roca i Maragall, 01 Ocak 1968 Barcelona, Barcelona, Catalonia, İspanya doğumlu oyuncu.

Gerçek İsmi: Àgata Roca i Maragall
Doğum Tarihi: 01 Ocak 1968
Doğum Yeri: Barcelona, Barcelona, Catalonia, İspanya
Diğer Bir İsmi: Ágata Roca | T de Teatre
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (11)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 48 Komedi Oyuncu 5.2 448
2015 47 Komedi Oyuncu 7.3 8,806

Her Şey Onun İyiliği İçin
2013 45 Dram Oyuncu 6.4 224
2012 44 Komedi 6.5 2,237

Lanetli Kız
2012 44 Korku Oyuncu 5.5 933
2009 41 Komedi Oyuncu 5.9 167

Fiction
2006 38 Dram Oyuncu 6.9 354
2003 35 Komedi Oyuncu 4.7 104
2003 35 Dram 6.9 906
2003 35 Dram Oyuncu 6.4 542
Film Altyazıları
Red Sparrow (3,871) Hostiles (2,932) Den of Thieves (2,892) Maze Runner: The Death Cure (2,375) 12 Strong (2,257) Wildling (1,811) Peter Rabbit (1,154) The Commuter (1,118) Submergence (1,080) Winchester (1,041)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,122) The Terror (3,644) The Flash (3,015) Legion (2,913) The Crossing (2,359) Supernatural (2,176) The Expanse (1,487) Vikings (1,477) The Big Bang Theory (1,299) Fear the Walking Dead (1,072)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018