Giriş Kayıt
Carol Castro

Carol Castro (33)


Oyuncu

Carolina Osório de Castro, 10 Mart 1984 Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, Brezilya doğumlu oyuncu. "O Profeta" (2006) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Carolina Osório de Castro
Doğum Tarihi: 10 Mart 1984
Doğum Yeri: Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, Brezilya
Burcu: Balık
Boyu: 1.66 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 31 Aksiyon Oyuncu    
2013 29 Komedi Oyuncu 4.5 742
2012 28 Aksiyon Oyuncu    
2011 27 Komedi Oyuncu 5.1 1,701
2004 20 Gerilim Oyuncu 4.8 436
2004 20 Komedi Oyuncu 1.8 113

Dünyanın Ortası
2003 19 Dram Oyuncu 6.6 894
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (6,384) Rogue One (4,988) Split (3,567) Assassin's Creed (2,613) Brimstone (2,210) Paterson (1,900) Hidden Figures (1,804) The Institute (1,558) The Great Wall (1,247) Passengers (1,124)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,943) Legion (7,109) Arrow (3,874) Legends of Tomorrow (2,204) Into the Badlands (2,098) The Blacklist (1,737) Vikings (1,659) Black Sails (1,601) The Expanse (1,568) 24: Legacy (1,510)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017