Giriş Kayıt
Vicki Berlin

Vicki Berlin (40)


Oyuncu, Senarist

Vicki Jensen, 16 Kasım 1977 doğumlu oyuncu, senarist. "Gintbergs store aften - hver aften" (2005) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Vicki Jensen
Doğum Tarihi: 16 Kasım 1977
Diğer Bir İsmi: Vicky Berlin | City Singler
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 35 Kısa Metraj 9.0 9

Afacan ve Kurbağa Surat
2011 34 Animasyon Senarist 5.2 377
2010 33 Animasyon Oyuncu 4.7 529
2009 32 Kısa Metraj 6.6 67
2001 24 Komedi Oyuncu 5.1 496
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018