Giriş Kayıt
Vicki Berlin

Vicki Berlin (40)


Oyuncu, Senarist

Vicki Jensen, 16 Kasım 1977 doğumlu oyuncu, senarist. "Gintbergs store aften - hver aften" (2005) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Vicki Jensen
Doğum Tarihi: 16 Kasım 1977
Diğer Bir İsmi: Vicky Berlin | City Singler
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 35 Kısa Metraj 9.0 9

Afacan ve Kurbağa Surat
2011 34 Animasyon Senarist 5.2 377
2010 33 Animasyon Oyuncu 4.7 529
2009 32 Kısa Metraj 6.6 67
2001 24 Komedi Oyuncu 5.1 496
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017