Giriş Kayıt
Chase Penny

Chase Penny


Dublör, Oyuncu

Chase Penny, dublör, oyuncu. Kartal Göz (2008) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Uyumsuz
2014 Macera Dublör 6.7 373,274
2012 Aksiyon Dublör 7.9 26,437
2009 Aksiyon Oyuncu    

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 Aksiyon Dublör 6.0 345,672

Üvey Kardeşler
2008 Komedi Dublör 6.9 229,174

Kartal Göz
2008 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.6 159,225

Geri Dönüşler
2007 Komedi Oyuncu 4.2 10,103

Gelecek Flux'ta
2005 Aksiyon Dublör 5.5 114,978

Lanet
2005 Komedi Dublör 5.0 27,539

Ateşli Piliç
2002 Komedi Oyuncu 5.5 79,951

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Dublör 5.7 191,683

Gilmore Girls 6
2000 Komedi Oyuncu 8.1 78,211
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (4,784) Dunkirk (3,938) Stronger (2,740) It (2,182) Mother! (1,474) American Made (1,424) Kingsman: The Golden Circle (1,336) Loving Vincent (1,332) Flatliners (642) The Foreigner (636)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,293) Shameless (6,099) Mr. Robot (4,826) Game of Thrones (3,173) Peaky Blinders (2,108) Manhunt: Unabomber (2,026) Lucifer (1,667) Designated Survivor (1,513) Supernatural (1,381) The Big Bang Theory (1,089)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017