Giriş Kayıt
Chase Penny

Chase Penny


Dublör, Oyuncu

Chase Penny, dublör, oyuncu. Kartal Göz (2008) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Uyumsuz
2014 Macera Dublör 6.7 384,452
2012 Aksiyon Dublör 7.9 28,139
2009 Aksiyon Oyuncu    

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 Aksiyon Dublör 6.0 353,135

Üvey Kardeşler
2008 Komedi Dublör 6.9 235,772

Kartal Göz
2008 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.6 162,328

Geri Dönüşler
2007 Komedi Oyuncu 4.2 10,103

Gelecek Flux'ta
2005 Aksiyon Dublör 5.5 116,906

Lanet
2005 Komedi Dublör 5.0 28,003

Ateşli Piliç
2002 Komedi Oyuncu 5.5 81,799

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Dublör 5.7 195,926

Gilmore Girls 6
2000 Komedi Oyuncu 8.1 81,697
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018