Giriş Kayıt
Masayuki Yagi

Masayuki Yagi


Animasyon

Masayuki Yagi, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1986 Animasyon Animasyon    
1986 Animasyon Animasyon 7.5 265
1986 Animasyon Animasyon 6.9 193
1986 Animasyon Animasyon    

Kuzey Kalesi
1980 Animasyon Animasyon 7.4 51
Dizi Altyazıları
Westworld (5,477) The Flash (4,201) The 100 (3,914) La casa de papel (3,313) The Expanse (2,484) Legion (2,247) Supernatural (1,803) Colony (1,594) Krypton (1,572) The Big Bang Theory (1,339)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018