Giriş Kayıt
Wesley Oliver

Wesley Oliver


Senarist, Yapımcı

Wesley Oliver, senarist, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Wesley A. Oliver | Wes Oliver
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Senarist 6.5 148

Yolcu
2014 Dram Senarist 6.6 23,640

Günbatımı Sınırı
2011 Dram Yapımcı 7.4 19,566
2010 Dram Çeşitli 6.8 38,064

Sislerin İçinden
2009 Suç Çeşitli 6.1 14,116

Tanrının Vadisinde
2007 Suç Çeşitli 7.2 62,111

İhtiyarlara Yer Yok
2007 Suç Çeşitli 8.1 660,353

Üç Defin
2005 Macera Çeşitli 7.4 34,832

Alamo
2004 Dram Çeşitli 6.0 17,391
Film Altyazıları
Kidnap (4,372) T2 Trainspotting (3,692) Beauty and the Beast (2,975) Contratiempo (1,551) The Fate of the Furious (1,498) Redivider (1,300) Dangal (1,182) The Boss Baby (1,061) The Great Wall (952) Get Out (836)
Dizi Altyazıları
The Flash (6,176) American Gods (5,995) Better Call Saul (5,877) Lucifer (4,245) Twin Peaks (4,235) Into the Badlands (3,692) Supernatural (3,388) Gotham (3,024) 12 Monkeys (2,632) Fargo (2,536)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017