Giriş Kayıt
Wesley Oliver

Wesley Oliver


Senarist, Yapımcı

Wesley Oliver, senarist, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Wesley A. Oliver | Wes Oliver
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Senarist 6.5 148

Yolcu
2014 Dram Senarist 6.6 23,239

Günbatımı Sınırı
2011 Dram Yapımcı 7.4 19,566
2010 Dram Çeşitli 6.8 37,837

Sislerin İçinden
2009 Suç Çeşitli 6.1 14,000

Tanrının Vadisinde
2007 Suç Çeşitli 7.2 61,807

İhtiyarlara Yer Yok
2007 Suç Çeşitli 8.1 652,243

Üç Defin
2005 Macera Çeşitli 7.4 34,832

Alamo
2004 Dram Çeşitli 6.0 17,333
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (11,910) Live by Night (6,632) Hidden Figures (5,568) Rogue One (5,000) Split (4,663) Paterson (3,914) Assassin's Creed (3,870) Patriots Day (3,720) Allied (3,411) Passengers (1,554)
Dizi Altyazıları
Legion (9,169) Arrow (5,463) The 100 (3,451) The Flash (3,343) The Expanse (3,069) Colony (2,468) Designated Survivor (2,411) The Last Kingdom (1,908) Vikings (1,894) The Originals (1,859)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017