Giriş Kayıt
Wesley Oliver

Wesley Oliver


Senarist, Yapımcı

Wesley Oliver, senarist, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Wesley A. Oliver | Wes Oliver
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Senarist 6.5 148

Yolcu
2014 Dram Senarist 6.6 25,799

Günbatımı Sınırı
2011 Dram Yapımcı 7.4 19,566
2010 Dram Çeşitli 6.8 39,296

Sislerin İçinden
2009 Suç Çeşitli 6.1 14,310

Tanrının Vadisinde
2007 Suç Çeşitli 7.2 63,815

İhtiyarlara Yer Yok
2007 Suç Çeşitli 8.1 711,311

Üç Defin
2005 Macera Çeşitli 7.4 34,832

Alamo
2004 Dram Çeşitli 6.0 17,871
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,610) Den of Thieves (2,411) Hostiles (2,396) 12 Strong (2,341) Maze Runner: The Death Cure (2,014) Winchester (1,456) Peter Rabbit (1,336) Submergence (1,330) The Commuter (982) Wildling (877)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,344) The Flash (3,178) Supernatural (3,038) The Terror (2,831) Legion (2,788) The Crossing (1,777) The Expanse (1,694) The Big Bang Theory (1,113) Vikings (1,098) Krypton (1,032)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018