Giriş Kayıt
Wesley Oliver

Wesley Oliver


Senarist, Yapımcı

Wesley Oliver, senarist, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Wesley A. Oliver | Wes Oliver
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Senarist 6.5 148

Yolcu
2014 Dram Senarist 6.6 26,073

Günbatımı Sınırı
2011 Dram Yapımcı 7.4 19,566
2010 Dram Çeşitli 6.8 39,296

Sislerin İçinden
2009 Suç Çeşitli 6.1 14,310

Tanrının Vadisinde
2007 Suç Çeşitli 7.2 64,190

İhtiyarlara Yer Yok
2007 Suç Çeşitli 8.1 718,617

Üç Defin
2005 Macera Çeşitli 7.4 34,832

Alamo
2004 Dram Çeşitli 6.0 17,871
Film Altyazıları
Rampage (11,401) Ready Player One (8,545) Escape Plan 2: Hades (7,259) The Cured (1,886) Tomb Raider (1,792) Set It Up (955) Den 12. mann (830) Journey's End (764) Blockers (631) Black Panther (618)
Dizi Altyazıları
Westworld (14,382) 12 Monkeys (2,875) La casa de papel (2,426) Into the Badlands (2,355) Legion (1,550) Fear the Walking Dead (1,376) The Expanse (1,226) Vikings (930) Colony (858) The Crossing (842)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018