Giriş Kayıt
Wesley Oliver

Wesley Oliver


Senarist, Yapımcı

Wesley Oliver, senarist, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Wesley A. Oliver | Wes Oliver
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Senarist 6.5 148

Yolcu
2014 Dram Senarist 6.6 23,045

Günbatımı Sınırı
2011 Dram Yapımcı 7.4 19,566
2010 Dram Çeşitli 6.8 37,641

Sislerin İçinden
2009 Suç Çeşitli 6.1 13,788

Tanrının Vadisinde
2007 Suç Çeşitli 7.2 61,578

İhtiyarlara Yer Yok
2007 Suç Çeşitli 8.1 645,894

Üç Defin
2005 Macera Çeşitli 7.4 34,832

Alamo
2004 Dram Çeşitli 6.0 17,251
Film Altyazıları
Doctor Strange (9,367) Allied (9,341) Moana (7,857) Assassin's Creed (5,344) Lion (4,716) Arrival (3,661) Hacksaw Ridge (2,828) Nocturnal Animals (2,523) Fences (2,425) Forushande (1,809)
Dizi Altyazıları
Taboo (9,794) Supernatural (7,509) The Expanse (4,633) Vikings (4,173) The Big Bang Theory (3,735) Suits (3,338) Legion (3,315) The Blacklist (3,219) Arrow (3,045) Sherlock (2,711)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017