Giriş Kayıt
C.J. Julian

C.J. Julian


Kameraman, Editör

C.J. Julian, kameraman, editör. D.E.B.S. (2003), April's Shower (2003), Valley of Angels (2008), (2007) Dark Mirror (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Biyografi Editorial Department 6.4 2,587

Sihirbazlar Çetesi
2013 Suç Editorial Department 7.3 500,773

Tetikçiler
2012 Aksiyon Editorial Department 7.4 458,442
2010 Aksiyon Kameraman 4.2 394
2008 Kısa Metraj Kameraman 7.2 377
2008 Suç Kameraman 5.2 788
2007 Komedi Kameraman 3.5 164
2007 Korku Kameraman 4.8 1,130
2004 Korku Kameraman 4.4 145
2003 Komedi Kameraman 5.1 614
2003 Aksiyon Kameraman 6.2 861
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017