Giriş Kayıt
Miguel Govea

Miguel Govea


Yapımcı

Venezuela, Venezuela doğumlu yapımcı. (2001) Lara Croft: Tomb Raider (2001), (2005) Koç Carter (2005), (2001) Sonuna Kadar (2001), (2001) Timsah Dundee Los Angeles'ta (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Venezuela
Doğum Yeri: Venezuela
Diğer Bir İsmi: Miguel Govea Jr. | Miguel Govea-meoz | Mighty Migu
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Yapımcı    

Fırtınalı Hayatlar
2005 Komedi Çeşitli 6.6 71,446
2005 Komedi Çeşitli 3.1 6,514

Koç Carter
2005 Dram Çeşitli 7.3 99,786

Girdap
2004 Suç Çeşitli 5.2 17,916

Tatlı Sahtekar
2003 Komedi Çeşitli 5.5 5,851

En Büyük Korku
2002 Aksiyon Çeşitli 6.4 90,641

Timsah Dundee Los Angeles'ta
2001 Macera Çeşitli 4.8 20,697
2001 Fantastik Çeşitli 6.9 217,223

Sonuna Kadar
2001 Dram Çeşitli 6.4 23,815
2001 Aksiyon Çeşitli 5.8 166,720

Kutsanmış Çocuk
2000 Suç Çeşitli 5.1 12,568
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (115,058) The Defenders (5,430) Rick and Morty (3,592) The Strain (2,348) Suits (1,840) The Sinner (1,560) Mr. Mercedes (1,318) Fargo (1,101) Breaking Bad (941) Vikings (819)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017