Giriş Kayıt
Miguel Govea

Miguel Govea


Yapımcı

Venezuela, Venezuela doğumlu yapımcı. (2001) Lara Croft: Tomb Raider (2001), (2005) Koç Carter (2005), (2001) Sonuna Kadar (2001), (2001) Timsah Dundee Los Angeles'ta (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Venezuela
Doğum Yeri: Venezuela
Diğer Bir İsmi: Miguel Govea Jr. | Miguel Govea-meoz | Mighty Migu
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yapımcı 7.0 39

Fırtınalı Hayatlar
2005 Komedi Çeşitli 6.6 72,824
2005 Komedi Çeşitli 3.1 6,514

Koç Carter
2005 Dram Çeşitli 7.3 105,456

Girdap
2004 Suç Çeşitli 5.2 18,468

Tatlı Sahtekar
2003 Komedi Çeşitli 5.5 6,191

En Büyük Korku
2002 Aksiyon Çeşitli 6.4 93,578

Timsah Dundee Los Angeles'ta
2001 Macera Çeşitli 4.8 21,531
2001 Fantastik Çeşitli 6.9 225,635

Sonuna Kadar
2001 Dram Çeşitli 6.4 25,357
2001 Aksiyon Çeşitli 5.8 178,353

Kutsanmış Çocuk
2000 Suç Çeşitli 5.1 12,568
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018