Giriş Kayıt
Antonio Mora

Antonio Mora


Oyuncu

Antonio Mora, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Oyuncu 7.5 673
2011 Suç Oyuncu 5.8 453

Uyuyan Ses
2011 Dram Oyuncu 7.2 1,583

Yağmuru Bile
2010 Dram Oyuncu 7.5 9,966

Hücre 211
2009 Aksiyon Oyuncu 7.7 55,944
2005 Dram Oyuncu 4.7 179
2003 Dram Oyuncu 6.8 364

Kasa 507
2002 Aksiyon Oyuncu 6.9 1,864
Film Altyazıları
Den of Thieves (4,087) Hostiles (3,435) Red Sparrow (3,214) Maze Runner: The Death Cure (2,966) Wildling (2,650) 12 Strong (2,049) The Commuter (1,257) Peter Rabbit (926) Submergence (725) A Quiet Place (721)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,932) The Terror (5,159) The Flash (2,792) Legion (2,684) The Crossing (2,243) Supernatural (1,766) The Big Bang Theory (1,704) Vikings (1,685) Lucifer (1,622) Fear the Walking Dead (1,503)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018