Giriş Kayıt
Rajan Walia

Rajan Walia


Yapım Yöneticisi, Oyuncu

Rajan Walia, yapım yöneticisi, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Late Rajan Walia
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1992 Müzikal 7.0 5,044
1991 Aksiyon Çeşitli 5.1 308
1989 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.8 77
1985 Dram Yapım Yöneticisi 7.2 628
1975 Aksiyon Yapım Yöneticisi 8.5 32,156
1973 Aksiyon Oyuncu 7.2 205
Film Altyazıları
Gold (7,221) Rings (5,243) Logan (3,374) La La Land (2,159) The Age of Shadows (1,782) Split (1,777) Zashchitniki (1,642) The Great Wall (1,611) Get Out (1,546) A United Kingdom (1,406)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017