Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Matt Milich

Matt Milich


Yapımcı

Matt Milich, yapımcı. (2008) The Lazarus Project (2008), (2005) Tamara (2005), (2004) Bir Nokta Sıfır (2004), (2007) Kötü Palyaço (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Dram Yapımcı 6.2 14,168

Kötü Palyaço
2007 Komedi Yapımcı 4.6 3,372

Salgın
2006 Korku Yapımcı 4.4 131
2005 Korku Yapımcı 5.2 8,381
2004 Gerilim Yapımcı 6.5 312

Bir Nokta Sıfır
2004 Dram Yapımcı 6.2 4,933
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017