Giriş Kayıt
Dane McMaster

Dane McMaster (39)


Editör, Editör

Dane McMaster, 27 Eylül 1978 Belfast, Kuzey İrlanda, Birleşik Krallık doğumlu editör, editör. Kingdom of Hope: The Making of 'Kingdom of Heaven' (2005) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 27 Eylül 1978
Doğum Yeri: Belfast, Kuzey İrlanda, Birleşik Krallık
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Editör 7.8 2,753
2017 Komedi Editör    
2014 Komedi Editör 8.4 3,834
2014 Komedi Editorial Department 7.8 5,036
2013 Animasyon Editorial Department 7.4 4,157
2013 Komedi Editör
Editorial Department
5.6 1,157

Demir Yumruklu Adam
2012 34 Aksiyon Editorial Department 5.4 56,053
Dizi Altyazıları
Vikings (7,309) Shameless (6,361) Game of Thrones (4,121) Mr. Robot (3,467) Supernatural (3,119) The Big Bang Theory (2,466) Arrow (2,421) Outlander (2,257) Gotham (2,023) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,910)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017