Giriş Kayıt
Dane McMaster

Dane McMaster (38)


Editör, Editör

Dane McMaster, 27 Eylül 1978 Belfast, Kuzey İrlanda, Birleşik Krallık doğumlu editör, editör. Kingdom of Hope: The Making of 'Kingdom of Heaven' (2005) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 27 Eylül 1978
Doğum Yeri: Belfast, Kuzey İrlanda, Birleşik Krallık
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Editör    
2016 Komedi Editör    
2014 Komedi Editör 8.4 3,119
2014 Komedi Editorial Department 7.8 4,691
2013 Animasyon Editorial Department 7.5 2,337
2013 Komedi Editör
Editorial Department
5.6 1,157

Demir Yumruklu Adam
2012 34 Aksiyon Editorial Department 5.4 54,530
Film Altyazıları
Doctor Strange (19,459) Allied (15,859) Moana (7,061) Lion (6,665) Arrival (4,433) Nocturnal Animals (4,103) Hacksaw Ridge (3,848) Underworld: Blood Wars (3,072) Shut In (2,646) The Edge of Seventeen (1,889)
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,667) The Expanse (7,378) Taboo (6,913) Legion (6,009) Arrow (5,780) The Big Bang Theory (5,537) Vikings (4,389) The Blacklist (3,137) Sherlock (2,733) Suits (2,551)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017