Giriş Kayıt
Dane McMaster

Dane McMaster (39)


Editör, Editör

Dane McMaster, 27 Eylül 1978 Belfast, Kuzey İrlanda, Birleşik Krallık doğumlu editör, editör. Review (2014), Trial & Error (2017), Corporate (2016), We Are Men (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 27 Eylül 1978
Doğum Yeri: Belfast, Kuzey İrlanda, Birleşik Krallık
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Editör 8.0 3,536
2016 Komedi Editör 7.3 1,015
2014 Komedi Editör 8.4 3,834
2014 Komedi Editorial Department 7.8 5,177
2013 Animasyon Editorial Department 7.4 4,721
2013 Komedi Editör
Editorial Department
5.6 1,157

Demir Yumruklu Adam
2012 34 Aksiyon Editorial Department 5.4 56,979
Film Altyazıları
Rampage (13,447) Ready Player One (8,093) Blockers (2,011) Escape Plan 2: Hades (1,810) Tomb Raider (1,518) The Cured (752) Future World (686) Den 12. mann (639) Black Panther (547) Red Sparrow (385)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,700) The 100 (2,960) The Expanse (2,259) La casa de papel (2,259) 12 Monkeys (2,155) The Crossing (1,977) Into the Badlands (1,720) Vikings (1,175) Legion (1,137) Colony (1,091)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018