Giriş Kayıt
Dane McMaster

Dane McMaster (39)


Editör, Editör

Dane McMaster, 27 Eylül 1978 Belfast, Kuzey İrlanda, Birleşik Krallık doğumlu editör, editör. Kingdom of Hope: The Making of 'Kingdom of Heaven' (2005) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 27 Eylül 1978
Doğum Yeri: Belfast, Kuzey İrlanda, Birleşik Krallık
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Editör 6.6 258
2017 Komedi Editör 7.8 2,936
2014 Komedi Editör 8.4 3,834
2014 Komedi Editorial Department 7.8 5,036
2013 Animasyon Editorial Department 7.4 4,157
2013 Komedi Editör
Editorial Department
5.6 1,157

Demir Yumruklu Adam
2012 34 Aksiyon Editorial Department 5.4 56,492
Dizi Altyazıları
La casa de papel (24,065) Vikings (2,399) Black Mirror (2,153) Counterpart (1,994) Bron/Broen (1,755) Legends of Tomorrow (1,386) Supernatural (1,131) Altered Carbon (989) The Alienist (985) Blindspot (888)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018