Giriş Kayıt
Mike Loveday

Mike Loveday


Yapımcı, Senarist

Mike Loveday, yapımcı, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Gerilim Yapımcı 4.3 182
2013 Dram Yapımcı 6.0 1,646
2009 Komedi Yapımcı 6.1 18,842
2007 Aksiyon Yapımcı 4.9 353
2007 Aksiyon Yapımcı 6.9 16,582

Aşka Hazır mısın?
2007 Komedi Yapımcı    
2006 Korku Yapımcı 4.5 214
2004 Dram Senarist 5.6 359
Dizi Altyazıları
Taboo (9,163) The 100 (8,842) Supernatural (6,430) The Big Bang Theory (5,692) Black Sails (5,217) Legion (3,954) Vikings (3,312) Blindspot (3,141) Arrow (3,030) Colony (2,304)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017