Giriş Kayıt
Mike Loveday

Mike Loveday


Yapımcı, Senarist

Mike Loveday, yapımcı, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Gerilim Yapımcı 4.3 182
2013 Dram Yapımcı 6.0 1,646
2009 Komedi Yapımcı 6.1 18,958
2007 Aksiyon Yapımcı 4.9 353
2007 Aksiyon Yapımcı 6.9 16,582

Aşka Hazır mısın?
2007 Komedi Yapımcı    
2006 Korku Yapımcı 4.5 214
2004 Dram Senarist 5.6 359
Film Altyazıları
Gold (6,199) Get Out (3,245) Logan (2,765) Rings (2,435) The Age of Shadows (2,065) La La Land (1,894) Split (1,769) Zashchitniki (1,573) Sand Castle (1,563) The Great Wall (1,373)
Dizi Altyazıları
The Blacklist (4,875) Fargo (3,896) Into the Badlands (2,710) The Last Kingdom (2,562) Better Call Saul (2,544) The Expanse (2,254) Doctor Who (2,124) Vikings (1,891) Game of Thrones (1,854) Supernatural (1,596)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017