Giriş Kayıt
Massimiliano Ubaldi

Massimiliano Ubaldi


Dublör, Oyuncu

Massimiliano Ubaldi, dublör, oyuncu. Serseri Mayınlar (2010), Baba Joe (1982), Cenova (2008), Pinokyo (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Suikastçı
2017 Aksiyon Dublör 6.5 11,812
2017 Aksiyon Dublör 4.8 1,437
2017 Gerilim Dublör 6.1 5,729
2017 Dram Dublör    
2016 Gizem Dublör 5.5 144
2016 Aksiyon Dublör 5.7 32,218
2016 Komedi Dublör 4.7 51,449
2016 Dram Dublör 5.5 2,295
2015 Aksiyon Dublör 5.3 47,119
2015 Aksiyon Dublör 6.8 319,609
2015 Dram Dublör 6.3 498

Kod Adı: U.N.C.L.E.
2015 Aksiyon Dublör 7.3 213,567

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Dublör 7.4 540,084
2015 Dram Oyuncu
Dublör
   
2014 Komedi Dublör 5.6 265
2014 Komedi Dublör 5.1 1,205
2014 Dram Dublör 4.0 565
2014 Suç Dublör 8.7 14,597
2014 Dram Dublör 4.7 3,705
2013 Dram Dublör 6.4 22,834
2013 Komedi Dublör 4.1 448
2013 Komedi Dublör 7.2 4,503
2013 Dram Dublör 5.8 9,171

Bir Katliam Romanı
2012 Dram Dublör 7.2 1,461
2012 Aksiyon Dublör    
2011 Komedi Dublör 6.1 530
2011 Dram Dublör 7.9 4,719
2011 Dram Oyuncu
Dublör
6.5 63
2011 Komedi Dublör    
2011 Komedi Dublör 5.4 1,038
2011 Suç Dublör
Oyuncu
   

Turist
2010 Aksiyon Dublör 6.0 190,849
2010 Komedi Dublör 6.2 548

Pers Prensi: Zamanın Kumları
2010 Aksiyon Dublör 6.6 238,016

Aşk Çeşmesi
2010 Komedi Dublör 5.6 53,997

Serseri Mayınlar
2010 Komedi Dublör 7.3 8,786
2009 Biyografi Dublör    

Melekler ve Şeytanlar
2009 Gizem Dublör 6.7 233,463
2008 Suç Dublör 8.7 3,056

Cenova
2008 Dram Dublör 6.1 5,426
2008 Aksiyon Dublör 6.0 15,793

Bakireler Diyarı
2007 Dram Dublör 4.8 6,728
2007 Dram Dublör    
2007 Dram Dublör    
2007 Tarihi Dublör    

Meryem Ana: Hz. İsa'nın Doğuşu
2006 Dram Dublör 6.8 8,435
2006 Dram Dublör 5.1 310
2006 Biyografi Dublör 6.2 1,262
2006 Dram Dublör 6.7 61

Görevimiz Tehlike 3
2006 Aksiyon Dublör 6.9 276,221

Timsah
2006 Komedi Dublör 6.7 3,862
2005 Macera Dublör 6.5 46,683
2005 Biyografi Oyuncu
Dublör
   
2005 Dram Dublör 5.7 473

Roma
2005 Aksiyon Dublör
Oyuncu
8.8 126,477
2005 Aksiyon Oyuncu
Dublör
6.6 75
2005 Dublör 3.3 104

Ocean's 12
2004 Suç Dublör 6.5 306,451
2004 Korku Dublör 5.1 29,141
2004 Dram Dublör    

Rest
2004 Gizem Dublör 4.9 4,141

Tutku: Hz.İsa'nın Çilesi
2004 Dram Dublör 7.2 189,286
2003 Dram Dublör 7.8 521

Günahların Bekçisi
2003 Aksiyon Dublör 5.2 15,602

İtalya'da Aşk
2003 Macera Dublör 5.4 30,215

Five Moons Plaza
2003 Dram Oyuncu
Dublör
6.1 633

Mavi Yalanlar
2002 Dram Dublör 6.2 859

İsyan
2002 Aksiyon Dublör 7.5 278,176

Pinokyo
2002 Komedi Dublör 4.2 6,447

New York Çeteleri
2002 Suç Dublör 7.5 341,385
2002 Dram Dublör 4.4 164
2001 Gerilim Dublör 4.1 2,270
2000 Aksiyon Dublör 6.6 68,771
2000 Aksiyon Dublör    
1999 Dram Dublör    
1999 Suç Dublör 8.5 1,921

Günışığı
1996 Aksiyon Dublör 5.8 56,782
1996 Dram Dublör 3.8 115

Baş Belaları
1994 Komedi Oyuncu
Dublör
6.1 2,685
1994 Komedi Dublör 5.2 337

Şiddet Yılı
1991 Aksiyon Dublör 5.7 1,888
1991 Dram Oyuncu
Dublör
6.5 635
1990 Suç Dublör 7.9 312
1990 Oyuncu
Dublör
7.0 232
1988 Gerilim Oyuncu
Dublör
   

Günaha Son Çağrı
1988 Dram Dublör 7.6 42,879
1987 Suç Dublör    

Baba Joe
1982 Aksiyon Dublör 6.4 5,621
1980 Korku Dublör 5.2 3,980
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017