Giriş Kayıt
Massimiliano Ubaldi

Massimiliano Ubaldi


Dublör, Oyuncu

Massimiliano Ubaldi, dublör, oyuncu. Serseri Mayınlar (2010), Baba Joe (1982), Cenova (2008), Suburra: la serie (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Dünyanın Bütün Parası
2017 Biyografi Dublör 6.9 30,593
2017 Aksiyon Dublör 4.8 1,964
2017 Komedi Dublör 4.6 128
2017 Aksiyon Dublör 8.1 3,878

Suikastçı
2017 Aksiyon Dublör 6.2 42,958
2017 Gerilim Dublör 6.1 8,207
2017 Dram Dublör    
2016 Gizem Dublör 5.5 144
2016 Aksiyon Dublör 5.7 34,576
2016 Komedi Dublör 4.7 55,243
2016 Dram Dublör 5.5 2,295
2015 Aksiyon Dublör 5.3 49,743
2015 Aksiyon Dublör 6.8 331,218
2015 Dram Dublör 6.3 498

Kod Adı: U.N.C.L.E.
2015 Aksiyon Dublör 7.3 223,526

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Dublör 7.4 570,928
2015 Dram Oyuncu
Dublör
   
2014 Komedi Dublör 5.6 265
2014 Komedi Dublör 5.1 1,205
2014 Dram Dublör 4.0 565
2014 Suç Dublör 8.7 17,815
2014 Dram Dublör 4.7 3,745
2013 Komedi Dublör 7.2 5,632
2013 Dram Dublör 6.4 23,520
2013 Komedi Dublör 4.1 448
2013 Dram Dublör 5.8 9,526

Bir Katliam Romanı
2012 Dram Dublör 7.2 1,461
2012 Aksiyon Dublör    
2011 Komedi Dublör 6.1 530
2011 Dram Dublör 7.9 4,916
2011 Dram Oyuncu
Dublör
6.5 63
2011 Komedi Dublör    
2011 Komedi Dublör 5.4 1,038
2011 Suç Dublör
Oyuncu
   

Turist
2010 Aksiyon Dublör 6.0 195,870
2010 Komedi Dublör 6.2 548

Pers Prensi: Zamanın Kumları
2010 Aksiyon Dublör 6.6 243,326

Aşk Çeşmesi
2010 Komedi Dublör 5.6 55,050

Serseri Mayınlar
2010 Komedi Dublör 7.3 8,786
2009 Biyografi Dublör    

Melekler ve Şeytanlar
2009 Gizem Dublör 6.7 239,777
2008 Suç Dublör 8.7 3,056

Cenova
2008 Dram Dublör 6.1 5,426
2008 Aksiyon Dublör 6.0 16,325

Bakireler Diyarı
2007 Dram Dublör 4.8 6,728
2007 Dram Dublör    
2007 Dram Dublör    
2007 Tarihi Dublör    

Meryem Ana: Hz. İsa'nın Doğuşu
2006 Dram Dublör 6.8 8,435
2006 Dram Dublör 5.1 310
2006 Biyografi Dublör 6.2 1,262
2006 Dram Dublör 6.7 61

Görevimiz Tehlike 3
2006 Aksiyon Dublör 6.9 282,749

Timsah
2006 Komedi Dublör 6.7 3,862
2005 Macera Dublör 6.5 47,651
2005 Biyografi Oyuncu
Dublör
   
2005 Dram Dublör 5.7 473

Roma
2005 Aksiyon Dublör
Oyuncu
8.8 131,461
2005 Aksiyon Oyuncu
Dublör
6.6 75
2005 Dublör 3.3 104

Ocean's 12
2004 Suç Dublör 6.5 314,033
2004 Korku Dublör 5.1 30,070
2004 Dram Dublör    

Rest
2004 Gizem Dublör 4.9 4,141

Tutku: Hz.İsa'nın Çilesi
2004 Dram Dublör 7.2 193,764
2003 Dram Dublör 7.8 521

Günahların Bekçisi
2003 Aksiyon Dublör 5.2 15,755

İtalya'da Aşk
2003 Macera Dublör 5.4 31,085

Five Moons Plaza
2003 Dram Oyuncu
Dublör
6.1 633

Mavi Yalanlar
2002 Dram Dublör 6.2 859

İsyan
2002 Aksiyon Dublör 7.5 283,908

Pinokyo
2002 Komedi Dublör 4.2 6,447

New York Çeteleri
2002 Suç Dublör 7.5 351,702
2002 Dram Dublör 4.4 164
2001 Gerilim Dublör 4.1 2,270
2000 Aksiyon Dublör 6.6 69,953
2000 Aksiyon Dublör    
1999 Dram Dublör    
1999 Suç Dublör 8.5 2,070

Günışığı
1996 Aksiyon Dublör 5.8 58,244
1996 Dram Dublör 3.8 115

Baş Belaları
1994 Komedi Oyuncu
Dublör
6.1 2,685
1994 Komedi Dublör 5.2 337

Şiddet Yılı
1991 Aksiyon Dublör 5.7 1,888
1991 Dram Oyuncu
Dublör
6.5 635
1990 Suç Dublör 7.9 312
1990 Oyuncu
Dublör
7.0 232
1988 Gerilim Oyuncu
Dublör
   

Günaha Son Çağrı
1988 Dram Dublör 7.6 44,036
1987 Suç Dublör    
1985 Dram Dublör 7.4 338

Baba Joe
1982 Aksiyon Dublör 6.4 5,621
1980 Korku Dublör 5.2 3,980
Film Altyazıları
Den of Thieves (3,973) Hostiles (3,313) Red Sparrow (2,890) Maze Runner: The Death Cure (2,866) Wildling (2,603) 12 Strong (1,934) The Commuter (1,187) Peter Rabbit (858) A Quiet Place (673) Submergence (604)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,488) The Terror (4,993) The Flash (2,559) Legion (2,529) The Crossing (2,130) Supernatural (1,708) The Big Bang Theory (1,644) Vikings (1,617) Lucifer (1,591) Fear the Walking Dead (1,485)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018