Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Massimiliano Ubaldi

Massimiliano Ubaldi


Dublör, Oyuncu

Massimiliano Ubaldi, dublör, oyuncu. Serseri Mayınlar (2010), Cenova (2008), Banana Joe (1982), Pinokyo (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Gizem Dublör 5.8 91
2016 Aksiyon Dublör 5.7 22,654
2016 Komedi Dublör 4.8 44,418
2016 Dram Dublör 5.4 2,065
2016 Aksiyon Dublör    
2015 Aksiyon Dublör 5.3 41,404
2015 Aksiyon Dublör 6.8 297,891
2015 Dram Dublör 6.3 498

Kod Adı: U.N.C.L.E.
2015 Aksiyon Dublör 7.3 194,289

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Dublör 7.4 494,719
2015 Dram Oyuncu
Dublör
   
2014 Komedi Dublör 5.6 265
2014 Komedi Dublör 5.1 1,081
2014 Dram Dublör 4.0 565
2014 Suç Dublör 8.7 11,840
2014 Dram Dublör 4.7 3,172
2013 Dram Dublör 6.4 21,427
2013 Komedi Dublör 4.1 448
2013 Komedi Dublör 7.2 4,503
2013 Dram Dublör 5.8 8,507

Bir Katliam Romanı
2012 Dram Dublör 7.2 1,461
2012 Aksiyon Dublör    
2011 Komedi Dublör 6.1 530
2011 Dram Dublör 7.9 4,368
2011 Dram Oyuncu
Dublör
6.5 63
2011 Komedi Dublör    
2011 Komedi Dublör 5.4 1,038
2011 Suç Dublör
Oyuncu
   

Turist
2010 Aksiyon Dublör 6.0 182,190
2010 Komedi Dublör 6.2 548

Pers Prensi: Zamanın Kumları
2010 Aksiyon Dublör 6.6 228,659

Aşk Çeşmesi
2010 Komedi Dublör 5.5 52,232

Serseri Mayınlar
2010 Komedi Dublör 7.3 8,786
2009 Biyografi Dublör    

Melekler ve Şeytanlar
2009 Gizem Dublör 6.7 220,781
2008 Suç Dublör 8.7 3,056

Cenova
2008 Dram Dublör 6.1 5,426
2008 Aksiyon Dublör 6.0 15,793

Bakireler Diyarı
2007 Dram Dublör 4.8 6,728
2007 Dram Dublör    
2007 Dram Dublör    
2007 Tarihi Dublör    

Meryem Ana: Hz. İsa'nın Doğuşu
2006 Dram Dublör 6.8 8,435
2006 Dram Dublör 5.1 310
2006 Biyografi Dublör 6.2 1,262
2006 Dram Dublör 6.7 61

Görevimiz Tehlike 3
2006 Aksiyon Dublör 6.9 264,860

Timsah
2006 Komedi Dublör 6.7 3,862
2005 Macera Dublör 6.5 45,114
2005 Biyografi Oyuncu
Dublör
   
2005 Dram Dublör 5.7 473

Roma
2005 Aksiyon Dublör
Oyuncu
8.8 118,781
2005 Aksiyon Oyuncu
Dublör
6.6 75
2005 Dublör 3.3 104

Ocean's 12
2004 Suç Dublör 6.5 293,245
2004 Korku Dublör 5.1 29,141
2004 Dram Dublör    

Rest
2004 Gizem Dublör 4.9 4,141

Tutku: Hz.İsa'nın Çilesi
2004 Dram Dublör 7.1 182,996
2003 Dram Dublör 7.8 521

Günahların Bekçisi
2003 Aksiyon Dublör 5.2 15,117

İtalya'da Aşk
2003 Macera Dublör 5.4 28,611

Five Moons Plaza
2003 Dram Oyuncu
Dublör
6.1 633

Mavi Yalanlar
2002 Dram Dublör 6.2 859

İsyan
2002 Aksiyon Dublör 7.5 267,862

Pinokyo
2002 Komedi Dublör 4.2 6,447

New York Çeteleri
2002 Suç Dublör 7.5 324,659
2002 Dram Dublör 4.4 164
2001 Gerilim Dublör 4.1 2,270
2000 Aksiyon Dublör 6.6 66,742
2000 Aksiyon Dublör    
1999 Dram Dublör    
1999 Suç Dublör 8.5 1,625

Günışığı
1996 Aksiyon Dublör 5.8 54,201
1996 Dram Dublör 3.8 115

Baş Belaları
1994 Komedi Oyuncu
Dublör
6.1 2,685
1994 Komedi Dublör 5.2 337

Şiddet Yılı
1991 Aksiyon Dublör 5.7 1,888
1991 Dram Oyuncu
Dublör
6.5 635
1990 Suç Dublör 7.9 312
1988 Gerilim Oyuncu
Dublör
   

Günaha Son Çağrı
1988 Dram Dublör 7.6 40,914
1987 Suç Dublör    
1982 Komedi Dublör 6.3 5,211
1980 Korku Dublör 5.2 3,980
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017