Giriş Kayıt
Stefan Goranov

Stefan Goranov


Yapımcı, Oyuncu

Stefan Goranov, yapımcı, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Dram Yapımcı 7.6 3,033
2008 Suç Yapımcı
Oyuncu
7.4 4,042
2005 Aksiyon 0 3.5 383
2002 Korku 0    

Mahşer Treni
2002 Aksiyon 0 3.9 6,181
Dizi Altyazıları
Westworld (15,209) Supernatural (4,553) La casa de papel (4,034) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,360) Gotham (3,339) Arrow (2,505) 13 Reasons Why (2,031) The 100 (2,025) Lucifer (1,803) The Flash (1,763)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018