Giriş Kayıt
Andrew Wilson

Andrew Wilson


Oyuncu

Andrew Wilson, oyuncu. The Fall (2013), Morgan (2016), Gökdelen (2015), Angela'nın Külleri (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Korku 0 5.8 31,600
2015 Suç 0 7.4 5,401

Gökdelen
2015 Aksiyon 0 5.6 30,721
2013 Suç 0 8.2 56,683
2013 Dram 0    
2012 Komedi 0 2.6 3,658
2012 Suç 0 8.5 12,312
2011 Belgesel 0 8.1 5,233

Tanrının Kuzusu
2011 Dram 0 6.1 65
2011 Komedi 0 6.4 5,173

Kafadar Prensler
2011 Macera 0 5.5 90,698
2011 Suç 0 6.8 633
2009 Dram 0    

Sihirli Şehir
2008 Macera Çeşitli 6.5 57,740

Kelimelerin Gizli Dünyası
2005 Dram 0 7.5 10,268

Donuk Kare
2004 Gerilim Oyuncu
0
6.4 2,604

Ejderin Peşinde: Veronica Guerin
2003 Biyografi 0 6.9 16,897

Ateş Krallığı
2002 Aksiyon 0 6.2 115,575

Angela'nın Külleri
1999 Dram 0 7.3 18,275
1999 Dram 0 6.2 666
Dizi Altyazıları
Westworld (18,286) La casa de papel (3,627) Into the Badlands (2,716) The Flash (2,691) Supernatural (2,452) Legion (2,451) Krypton (2,261) Fear the Walking Dead (1,987) The Big Bang Theory (1,733) The 100 (1,710)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018