Giriş Kayıt
Andrew Wilson

Andrew Wilson


Oyuncu

Andrew Wilson, oyuncu. The Fall (2013), High-Rise (2015), Angela'nın Külleri (1999), Morgan (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Korku 0 5.8 19,757
2015 Suç 0 7.4 2,223
2015 Aksiyon 0 5.7 24,476
2013 Suç 0 8.2 46,969
2013 Dram 0    
2012 Suç 0 8.4 6,339
2012 Komedi 0 2.6 3,658
2011 Belgesel 0 8.1 5,233

Tanrının Kuzusu
2011 Dram 0 6.1 65
2011 Komedi 0 6.4 5,173

Kafadar Prensler
2011 Macera 0 5.6 87,358
2011 Suç 0 6.8 633
2009 Dram 0    

Sihirli Şehir
2008 Macera Çeşitli 6.5 54,803

Kelimelerin Gizli Dünyası
2005 Dram 0 7.5 10,268

Donuk Kare
2004 Gerilim Oyuncu
0
6.4 2,604

Ejderin Peşinde: Veronica Guerin
2003 Biyografi 0 6.9 16,404

Ateş Krallığı
2002 Aksiyon 0 6.2 110,977

Angela'nın Külleri
1999 Dram 0 7.3 17,354
1999 Dram 0 6.2 666
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,448) Rogue One (6,384) Split (4,968) Assassin's Creed (3,640) Hidden Figures (3,583) Paterson (3,067) Brimstone (2,639) Patriots Day (2,536) Allied (1,905) The Institute (1,625)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,736) Legion (8,597) Arrow (5,139) The Expanse (2,694) Legends of Tomorrow (2,571) Into the Badlands (2,232) Vikings (2,232) The Blacklist (2,050) Colony (1,934) Black Sails (1,884)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017