Giriş Kayıt
Andrew Wilson

Andrew Wilson


Oyuncu

Andrew Wilson, oyuncu. The Fall (2013), Morgan (2016), High-Rise (2015), Angela'nın Külleri (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Korku 0 5.8 28,451
2015 Suç 0 7.4 2,509
2015 Aksiyon 0 5.7 28,742
2013 Suç 0 8.2 52,563
2013 Dram 0    
2012 Komedi 0 2.6 3,658
2012 Suç 0 8.5 10,486
2011 Belgesel 0 8.1 5,233

Tanrının Kuzusu
2011 Dram 0 6.1 65
2011 Komedi 0 6.4 5,173

Kafadar Prensler
2011 Macera 0 5.5 89,520
2011 Suç 0 6.8 633
2009 Dram 0    

Sihirli Şehir
2008 Macera Çeşitli 6.5 56,549

Kelimelerin Gizli Dünyası
2005 Dram 0 7.5 10,268

Donuk Kare
2004 Gerilim Oyuncu
0
6.4 2,604

Ejderin Peşinde: Veronica Guerin
2003 Biyografi 0 6.9 16,897

Ateş Krallığı
2002 Aksiyon 0 6.2 113,876

Angela'nın Külleri
1999 Dram 0 7.3 17,988
1999 Dram 0 6.2 666
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,466) The Foreigner (6,062) Stronger (5,689) Flatliners (4,336) Dunkirk (3,399) Beyond Skyline (2,721) American Made (2,267) Kingsman: The Golden Circle (1,967) It (1,825) Loving Vincent (1,800)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017