Giriş Kayıt
Andrew Wilson

Andrew Wilson


Oyuncu

Andrew Wilson, oyuncu. The Fall (2013), High-Rise (2015), Angela'nın Külleri (1999), Morgan (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Korku 0 5.8 21,120
2015 Suç 0 7.4 2,255
2015 Aksiyon 0 5.7 25,395
2013 Suç 0 8.2 47,778
2013 Dram 0    
2012 Suç 0 8.4 7,099
2012 Komedi 0 2.6 3,658
2011 Belgesel 0 8.1 5,233

Tanrının Kuzusu
2011 Dram 0 6.1 65
2011 Komedi 0 6.4 5,173

Kafadar Prensler
2011 Macera 0 5.6 87,662
2011 Suç 0 6.8 633
2009 Dram 0    

Sihirli Şehir
2008 Macera Çeşitli 6.5 55,094

Kelimelerin Gizli Dünyası
2005 Dram 0 7.5 10,268

Donuk Kare
2004 Gerilim Oyuncu
0
6.4 2,604

Ejderin Peşinde: Veronica Guerin
2003 Biyografi 0 6.9 16,404

Ateş Krallığı
2002 Aksiyon 0 6.2 111,409

Angela'nın Külleri
1999 Dram 0 7.3 17,649
1999 Dram 0 6.2 666
Film Altyazıları
Gold (2,477) Get Out (1,638) Personal Shopper (1,517) Logan (1,403) Silence (1,261) The Age of Shadows (955) Split (904) La La Land (871) Rings (836) The Fate of the Furious (768)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,857) The Flash (4,188) Into the Badlands (3,125) Gotham (2,159) The Blacklist (1,724) Fargo (1,674) The Last Kingdom (1,396) Vikings (1,370) Game of Thrones (1,363) Billions (1,181)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017