Giriş Kayıt
Jonathan Stark

Jonathan Stark


Oyuncu

Jonathan Stark, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Jon Stark
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aydaki Adam
2002 Komedi Oyuncu 3.8 20,468

15 Şubat 1839
2001 Dram Oyuncu 7.3 645
2001 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.6 2,234
2000 Biyografi Oyuncu    

Kemik Koleksiyoncusu
1999 Suç Oyuncu 6.7 125,609
1997 Dram Oyuncu 7.3 1,243
1994 Macera Oyuncu 6.9 100
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,560) Rogue One (6,290) Split (6,247) Live by Night (5,825) Hidden Figures (5,440) Assassin's Creed (4,447) Paterson (4,032) Patriots Day (3,803) Allied (3,261) Brimstone (2,007)
Dizi Altyazıları
Legion (9,830) Arrow (5,866) The Flash (5,543) The 100 (3,709) The Expanse (3,380) Legends of Tomorrow (2,727) Colony (2,468) The Blacklist (2,384) Vikings (2,317) Designated Survivor (2,254)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017