Giriş Kayıt
Bartlomiej Krat

Bartlomiej Krat (41)


Oyuncu

Bartlomiej Krat, 25 Ekim 1976 doğumlu oyuncu. Jeziorak (2014) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Ekim 1976
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 41 Dram Oyuncu    
2014 38 Suç Oyuncu 6.3 242
2014 Komedi Oyuncu 6.3 15
2012 Aksiyon Oyuncu 6.7 65
2012 Aksiyon Oyuncu 4.5 22
2008 Komedi Oyuncu 5.5 89
2002 26 Komedi Oyuncu 6.1 1,007
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017