Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Francisco Sánchez Ortiz

Francisco Sánchez Ortiz


Yapımcı

Francisco Sánchez Ortiz, yapımcı. 800 Damla Yaş (2002), La vida de nadie (2002), (2001) Şeytanın Belkemiği (2001), (2004) Mükemmel Suç (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Francisco Sánchez Ortiz | Francisco Sánchez Ortíz 
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Yapımcı 4.6 418
2013 Komedi Yapımcı 6.3 3,736

Hayalet Öğrenciler
2012 Macera Yapımcı 6.4 2,392
2009 Komedi Yapımcı 4.2 2,031
2006 Dram Çeşitli 6.4 307

Mükemmel Suç
2004 Komedi Çeşitli 7.1 9,200

İçimdeki Deniz
2004 Biyografi Çeşitli 8.1 66,015
2003 Dram Çeşitli 6.2 352
2003 Aksiyon Çeşitli 5.2 2,675

800 Damla Yaş
2002 Aksiyon Çeşitli 6.4 3,436

Kasa 507
2002 Aksiyon Çeşitli 6.9 1,864

Güneşli Pazartesiler
2002 Komedi Çeşitli 7.7 10,052

Sınırsız Kentte
2002 Dram Çeşitli 7.3 1,641

Carol'un Yolculuğu
2002 Dram Çeşitli 6.8 816

Yasak Bölge
2002 Macera Çeşitli 6.5 1,015
2002 Dram Çeşitli 7.1 747

Bahis
2001 Gerilim Çeşitli 6.9 11,447

Çılgın Aşk
2001 Biyografi Çeşitli 6.7 3,167

Seks ve Lucia
2001 Dram Çeşitli 7.2 30,085

Diğerleri
2001 Korku Çeşitli 7.6 277,012

Şeytanın Belkemiği
2001 Dram Çeşitli 7.5 49,461
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017