Giriş Kayıt
Ilkka Niemi

Ilkka Niemi (45)


Yapımcı, Oyuncu

Ilkka Niemi, 27 Ağustos 1972 Jalasjärvi, Finlandiya doğumlu yapımcı, oyuncu. Kohtalon kirja (2003) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 27 Ağustos 1972
Doğum Yeri: Jalasjärvi, Finlandiya
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 42 Macera Çeşitli 4.8 770
2012 40 Komedi Yapımcı    
2012 40 Savaş Yapımcı 4.8 134

Demir Gökyüzü
2012 40 Aksiyon Çeşitli 5.9 84,445
2009 37 Korku Yapımcı    
2003 31 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
Çeşitli
3.7 552
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,610) Den of Thieves (2,411) Hostiles (2,396) 12 Strong (2,341) Maze Runner: The Death Cure (2,014) Winchester (1,456) Peter Rabbit (1,336) Submergence (1,330) The Commuter (982) Wildling (877)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,344) The Flash (3,178) Supernatural (3,038) The Terror (2,831) Legion (2,788) The Crossing (1,777) The Expanse (1,694) The Big Bang Theory (1,113) Vikings (1,098) Krypton (1,032)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018