Giriş Kayıt
Misha Gonz-Cirkl

Misha Gonz-Cirkl


Oyuncu

Misha Gonz-Cirkl, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Misha Gonz | Misha Gonzales
Takma İsmi: Mishkai
Boyu: 1.60 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Dram Oyuncu 5.0 142
2010 Macera Oyuncu 8.3 36
2010 Kısa Metraj Oyuncu 7.9 13
2008 Dram Oyuncu 7.9 212,215
2006 Dram Oyuncu 6.6 10,355
2005 Dram Oyuncu 7.6 186,169

Cesur ve Güzel
1987 Dram Oyuncu 3.5 6,036
1970 Dram Oyuncu 6.7 2,129
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (21,323) Blade Runner 2049 (3,522) Jigsaw (2,524) Geostorm (2,328) Last Flag Flying (1,706) The Man from Earth: Holocene (1,493) Dunkirk (1,316) It (1,048) The Foreigner (1,015) Justice League (810)
Dizi Altyazıları
Vikings (11,712) Shameless (6,121) Black Mirror (5,884) Star Trek: Discovery (3,401) The Big Bang Theory (3,302) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,168) Supernatural (3,105) The X Files (2,108) The Gifted (1,965) The Blacklist (1,626)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018