Giriş Kayıt
Misha Gonz-Cirkl

Misha Gonz-Cirkl


Oyuncu

Misha Gonz-Cirkl, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Misha Gonz | Misha Gonzales
Takma İsmi: Mishkai
Boyu: 1.60 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Dram Oyuncu 5.0 142
2010 Macera Oyuncu 8.3 36
2010 Kısa Metraj Oyuncu 7.9 13
2008 Dram Oyuncu 7.9 210,503
2006 Dram Oyuncu 6.6 10,355

Grey's Anatomy
2005 Dram Oyuncu 7.7 180,557

Cesur ve Güzel
1987 Dram Oyuncu 3.5 5,926
1970 Dram Oyuncu 6.7 2,094
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017