Giriş Kayıt
Axel Braun

Axel Braun (51)


Yönetmen, Senarist, Editör, Oyuncu

Axel Braun, 22 Eylül 1966 doğumlu yönetmen, senarist, editör, oyuncu. Batman XXX: A Porn Parody (2010) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Eylül 1966
Burcu: Başak
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 51 Oyuncu 6.2 34
2015 49 Belgesel Oyuncu 6.1 111
2013 47 Belgesel Oyuncu 5.6 2,431
2010 44 Gerilim 2.9 794
2009 43 Yetişkin Yönetmen
Kameraman
   
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017