Giriş Kayıt
Susan Bassett

Susan Bassett


Susan Bassett, Amerikan Tanrıları (2017), The Art of the Steal (2013), Sahne Korkusu (2014), Focus (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Amerikan Tanrıları
2017 Fantastik Çeşitli 8.2 33,088
2014 Komedi Çeşitli 4.8 439

Sahne Korkusu
2014 Korku Çeşitli 5.2 3,531
2013 Suç Çeşitli 8.6 178,389

Kasaba Kızları
2013 Aksiyon Çeşitli 5.6 3,034
2013 Komedi Çeşitli 6.3 20,247
2012 Komedi Çeşitli    
2010 Dram Çeşitli    

Ajan Connor
2009 Aile Çeşitli 6.6 109
2009 Suç Çeşitli 6.8 6,860

Tapınma
2008 Dram Çeşitli 6.3 2,791
2003 Macera Çeşitli 7.6 350
2001 Dram Çeşitli 6.8 2,678
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017