Giriş Kayıt
Beth Armogida

Beth Armogida


Senarist

Beth Armogida, senarist. Whose Line Is It Anyway? (1998), The 76th Annual Academy Awards (2004), The 75th Annual Academy Awards (2003), (2014) The Mysteries of Laura (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Senarist 6.8 7,645
2011 Çeşitli    
2010 Senarist    
2004 Müzik Senarist 6.4 1,123
2003 Senarist 6.3 895
1998 Komedi Senarist 8.6 33,606
1998 Komedi Çeşitli 4.5 5,815
1992 Komedi Senarist 5.3 8,520
Film Altyazıları
Baywatch (12,421) 6 Days (2,887) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2,875) Dangal (2,500) Dunkirk (1,873) Lady Macbeth (1,375) King Arthur: Legend of the Sword (1,273) Security (1,252) Wakefield (1,119) Alien: Covenant (1,057)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (126,858) Rick and Morty (4,822) The Defenders (3,566) The Strain (3,257) Suits (2,117) Preacher (1,618) Mr. Mercedes (1,487) The Last Ship (1,357) Fargo (1,303) The Sinner (1,207)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017