Giriş Kayıt
Evans Johnson

Evans Johnson


Oyuncu

Evans Johnson, oyuncu. Maymunlar Cehennemi: Başlangıç (2011) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Natalie Johnson | Nat Johnson | Natalie Jonson
Boyu: 1.63 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Barbie ve Köpekçikler Ada Macerası
2016 Animasyon Oyuncu 5.1 17
2013 Romantik Oyuncu    

Ok
2012 Aksiyon Oyuncu 7.8 344,966

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç
2011 Aksiyon Oyuncu 7.6 444,601

Beni Seviyor
2011 Dram Oyuncu    
2003 Dram Oyuncu 5.3 39,045
Dizi Altyazıları
Vikings (6,331) Shameless (3,747) Game of Thrones (3,051) Mr. Robot (2,925) Supernatural (2,733) The Big Bang Theory (2,200) Arrow (2,195) Outlander (1,911) Gotham (1,784) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,765)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017