Giriş Kayıt
Katinka Auberger

Katinka Auberger (45)


Oyuncu

Katinka Auberger, 01 Ocak 1973 doğumlu oyuncu.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1973
Boyu: 1.72 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 42 Komedi Oyuncu 6.4 53

Her Şey Düzelecek
2013 40 Dram Oyuncu 7.0 906
2009 36 Oyuncu    

Kehanet
2009 36 Biyografi Oyuncu 6.5 837
2007 Suç Oyuncu 5.3 134
Dizi Altyazıları
La casa de papel (12,686) Stargate Origins (2,995) Vikings (2,920) Black Mirror (2,659) American Crime Story (1,467) The X Files (1,428) Star Trek: Discovery (1,245) Supernatural (1,231) McMafia (1,116) Altered Carbon (1,102)
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018