Giriş Kayıt
Christopher H. Warner

Christopher H. Warner (39)


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Christopher H. Warner, 26 Ekim 1977 Urbana, Illinois, ABD doğumlu yapım yöneticisi, yapımcı. Narcos (2015) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Ekim 1977
Doğum Yeri: Urbana, Illinois, ABD
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gerilim Yapımcı
Yapım Yöneticisi
7.4 592
2017 Dram Yapımcı
Yapım Yöneticisi
   
2016 39 Aksiyon Yapım Yöneticisi
Yapımcı
5.6 1,650
2016 39 Dram Yapım Yöneticisi 6.6 212
2016 39 Dram Yapımcı
Yapım Yöneticisi
7.2 144
2015 Biyografi Yapım Yöneticisi 8.9 190,544
2014 37 Dram Yapım Yöneticisi 8.5 483,647

Sinyal
2014 37 Bilim-Kurgu Yapım Yöneticisi
Yapımcı
6.1 52,290

Ayin
2013 36 Korku Yapım Yöneticisi 6.1 13,177

Pazarı Unutma
2013 36 Dram Çeşitli 7.0 8,106

Kaçak
2012 35 Dram Yapım Yöneticisi 7.4 143,704
2011 Komedi Çeşitli 7.7 12,124
2011 34 Komedi Çeşitli    
2010 Dram Çeşitli    

Dürüst Oyun
2010 33 Biyografi Çeşitli 6.8 40,284
2009 Aksiyon Çeşitli 7.6 3,436
2009 Suç Çeşitli 8.5 21,707
2009 32 Komedi Çeşitli 5.5 2,969
2009 32 Komedi Çeşitli 6.2 1,279

Cehennem Sürüşü
2008 31 Aksiyon Çeşitli 5.1 14,240
2005 28 Dram Çeşitli 6.3 10,022

Bay ve Bayan Smith
2005 28 Aksiyon Çeşitli 6.5 372,654
2005 Dram Çeşitli 6.5 341
2004 Aksiyon Çeşitli 7.0 38,206
2004 27 Aksiyon Çeşitli    

Nip/Tuck 1
2003 Dram Çeşitli 7.7 48,469
2003 Dram Çeşitli    

Gilmore Girls 6
2000 Komedi Çeşitli 8.1 75,503
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017