Giriş Kayıt
Jessica Harmon

Jessica Harmon (31)


Oyuncu, Casting

Jessica Harmon, 27 Aralık 1985 Barrie, Ontario, Kanada doğumlu oyuncu, casting. Battlestar Galactica: The Face of the Enemy (2008), Dead Rising: Endgame (2016), Love Under the Stars (2015), (2015) iZombie (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 27 Aralık 1985
Doğum Yeri: Barrie, Ontario, Kanada
Burcu: Oğlak
Web Sitesi:
Boyu: 1.73 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 31 Gerilim Oyuncu 6.1 131
2016 31 Aksiyon Oyuncu 4.7 1,441
2015 30 Komedi Oyuncu    
2015 Komedi Oyuncu 6.9 563
2015 Dram Oyuncu 7.2 8,592
2015 Dram Oyuncu 7.3 9,020
2015 Komedi Oyuncu 8.0 38,274
2015 Fantastik Oyuncu 6.8 6,333
2014 29 Dram Oyuncu 5.0 98
2014 Gizem Oyuncu 6.3 378
2014 29 Suç Oyuncu    
2014 29 Korku Casting 5.0 11,769
2014 Dram Oyuncu 7.8 121,644
2014 29 Korku Casting 3.3 3,504
2013 28 Aksiyon Casting
Oyuncu
5.1 332
2013 28 Aksiyon Oyuncu    

Romeo Katili: Chris Porco'nun Hikayesi
2013 28 Biyografi Oyuncu    

Denizci: Gizli Tehlike
2013 28 Aksiyon Casting
Oyuncu
   
2012 27 Komedi Casting 4.5 287
2012 27 Komedi Casting
Oyuncu
   
2012 27 Komedi Oyuncu 3.7 11

Dehşet Adası
2009 24 Korku Oyuncu    
2008 Dram Oyuncu 7.7 1,929
2008 Biyografi Oyuncu    

Kara Noel
2006 21 Korku Oyuncu 4.6 20,650

John Tucker Ölmeli
2006 21 Komedi Oyuncu 5.8 69,693

Görünmeyen Tehlike 2
2006 21 Aksiyon Oyuncu    

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.6 302,071

Ajan Cody Banks
2003 18 Aksiyon Oyuncu 5.0 27,818
1995 Dram Oyuncu 7.8 9,048
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (7,739) Rogue One (5,571) Split (4,180) Assassin's Creed (3,067) Hidden Figures (2,645) Paterson (2,473) Brimstone (2,410) Patriots Day (1,658) The Institute (1,594) The Great Wall (1,394)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,423) Legion (7,868) Arrow (4,653) Legends of Tomorrow (2,392) The Expanse (2,179) Into the Badlands (2,155) Vikings (2,010) The Blacklist (1,923) Black Sails (1,745) 24: Legacy (1,669)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017