Giriş Kayıt
Patricia Zavala Kugler

Patricia Zavala Kugler


Yapım Yöneticisi

Patricia Zavala Kugler, yapım yöneticisi.

Diğer Bir İsmi: Patricia Zavala
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Beverly Hills Çuvava
2008 Macera Çeşitli 3.7 18,305

On Emir
2007 Komedi Yapım Yöneticisi 5.0 15,550

Kolera Günlerinde Aşk
2007 Dram Çeşitli 6.4 19,906
2007 Suç Çeşitli 6.9 31,867

Gönüllü Kahraman : Nacho Libre
2006 Komedi Çeşitli 5.7 69,891

Matador
2005 Komedi Çeşitli 6.8 41,515

Zorro Efsanesi
2005 Aksiyon Çeşitli 5.9 78,012

Bir Zamanlar Meksika'da
2003 Aksiyon Çeşitli 6.4 137,556

Pancho Villa
2003 Biyografi Çeşitli 6.6 2,586
1993 Dram Çeşitli 6.3 2,217
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017