Giriş Kayıt
Kevin Quattro

Kevin Quattro (44)


Görsel Efekt, Animasyon

Kevin Quattro, 14 Aralık 1973 Ann Arbor, Michigan, ABD doğumlu görsel efekt, animasyon. Kanıt Peşinde (2000), (2002) Firefly (2002), (2010) No Ordinary Family (2010), (2012) Battlestar Galactica: Blood & Chrome (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Aralık 1973
Doğum Yeri: Ann Arbor, Michigan, ABD
Takma İsmi: Q
Burcu: Yay
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 44 Aksiyon Görsel Efekt 3.7 530
2015 Aksiyon Görsel Efekt 4.9 3,085
2014 Macera Görsel Efekt 7.4 902

Atlas Silkindi
2012 39 Dram Görsel Efekt 5.4 5,679
2012 39 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 12,120
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 79,895
2011 38 Aksiyon Görsel Efekt 4.4 587

Sevgi
2011 38 Dram Görsel Efekt 5.6 7,902
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 15,125

İstila
2007 34 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 5.9 68,936
2005 32 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 259,671

Savaş Yıldızı Galactica
2004 Aksiyon Görsel Efekt 8.7 133,963

Savaş Yıldızı Galactica
2003 Aksiyon Görsel Efekt 8.7 42,220
2003 Suç Görsel Efekt 6.3 117

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 47,667
2002 Macera Görsel Efekt 9.0 212,408

Kanıt Peşinde
2000 Suç Görsel Efekt 7.7 70,870
1999 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 7.6 1,716

Angel 2
1999 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 56,319

Batman & Bay Freeze: Sıfırın Altında
1998 25 Animasyon Animasyon 7.3 10,215

Çakal
1997 24 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 95,272

Uzay Yolu: Gezgin
1995 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 46,365

Uzay Yolu: Derin Uzay Dokuz
1993 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 40,406
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,800) Den of Thieves (2,502) Hostiles (2,483) 12 Strong (2,409) Maze Runner: The Death Cure (2,093) Winchester (1,523) Submergence (1,371) Peter Rabbit (1,368) The Commuter (1,030) Wildling (890)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,653) The Flash (3,304) Supernatural (3,231) The Terror (2,957) Legion (2,831) The Crossing (1,822) The Expanse (1,749) The Big Bang Theory (1,381) Arrow (1,188) Vikings (1,160)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018