Giriş Kayıt
Tom Case

Tom Case


Yapımcı, Kameraman

Tom Case, yapımcı, kameraman.

Takma İsmi: Tomito Chá Chá
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yapımcı 7.4 245
2014 Romantik Kameraman 5.6 273
2012 Komedi Yapımcı    
2010 Belgesel Yapımcı 8.5 8
2009 Komedi Çeşitli 5.8 122,814
2007 Belgesel Çeşitli 7.4 685
2002 Müzik Yapımcı    
2000 Müzik Yapımcı    
1970 Dram Yapımcı 7.8 2,113
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017