Giriş Kayıt
Tom Case

Tom Case


Yapımcı, Kameraman

Tom Case, yapımcı, kameraman.

Takma İsmi: Tomito Chá Chá
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Kameraman 6.7 20
2016 Komedi Yapımcı 7.4 245
2014 Romantik Kameraman 5.6 273
2012 Komedi Yapımcı    
2010 Belgesel Yapımcı 8.5 8
2009 Komedi Çeşitli 5.8 128,321
2007 Belgesel Çeşitli 7.4 685
2002 Müzik Yapımcı    
2000 Müzik Yapımcı    
1971 Biyografi Yapımcı 7.8 445
Film Altyazıları
Red Sparrow (5,552) Den of Thieves (2,801) Hostiles (2,700) 12 Strong (2,589) Maze Runner: The Death Cure (2,380) Winchester (1,815) Submergence (1,528) Peter Rabbit (1,497) The Commuter (1,138) Wildling (935)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,413) Supernatural (3,683) The Flash (3,495) The Terror (3,232) Legion (3,076) The Big Bang Theory (1,998) The Crossing (1,937) The Expanse (1,860) Gotham (1,683) Arrow (1,625)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018