Giriş Kayıt
Tom Case

Tom Case


Yapımcı, Kameraman

Tom Case, yapımcı, kameraman.

Takma İsmi: Tomito Chá Chá
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Kameraman 6.7 20
2016 Komedi Yapımcı 7.4 245
2014 Romantik Kameraman 5.6 273
2012 Komedi Yapımcı    
2010 Belgesel Yapımcı 8.5 8
2009 Komedi Çeşitli 5.8 124,143
2007 Belgesel Çeşitli 7.4 685
2002 Müzik Yapımcı    
2000 Müzik Yapımcı    
1970 Dram Yapımcı 7.8 2,113
Dizi Altyazıları
The Flash (8,326) Better Call Saul (6,562) Lucifer (3,712) American Gods (3,512) Gotham (3,461) Twin Peaks (3,100) Fargo (2,679) The 100 (2,527) Supernatural (2,370) 12 Monkeys (2,301)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017