Giriş Kayıt
Jillian Henry

Jillian Henry (20)


Oyuncu

Jillian Marisa Henry, 22 Ekim 1996 Southern California, ABD doğumlu oyuncu. Yedek Kulübesi (2006) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jillian Marisa Henry
Doğum Tarihi: 22 Ekim 1996
Doğum Yeri: Southern California, ABD
Diğer Bir İsmi: Jillian Marisa Henry | Jillian Marisa
Takma İsmi: Jill
Burcu: Terazi
Boyu: 1.52 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Saftirik Greg'in Günlüğü
2010 14 Komedi Çeşitli 6.2 33,924
2010 14 Macera Çeşitli 6.7 14,468
2010 14 Aile Oyuncu 6.1 499
2010 14 Kısa Metraj Oyuncu    
2009 Macera Oyuncu 5.3 278

Leroy ve Stiç
2006 10 Animasyon Oyuncu    

Yedek Kulübesi
2006 10 Komedi Oyuncu 5.6 42,084
2005 9 Animasyon Oyuncu    

Avatar: Son Havabükücü
2005 Animasyon Oyuncu 9.2 146,880

Mulan 2
2004 8 Animasyon Oyuncu    
2003 Animasyon Oyuncu 6.7 3,785
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017