Giriş Kayıt
JoAnne Yarrow

JoAnne Yarrow


Editör, Editör

JoAnne Yarrow, editör, editör. The Twilight Zone (2002), Everything Must Go (2010), (2011) Maymunlar Cehennemi: Başlangıç (2011), (2012) Pamuk Prenses ve Avcı (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Joanne Yarrow
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Editör 7.3 2,720
2016 Korku Editör 3.7 4,320
2016 Dram Editör 7.5 2,747
2015 Suç Editör 7.8 8,102

Fırtınanın İçinde
2014 Aksiyon Editorial Department 5.8 58,868
2013 Biyografi Editorial Department 5.6 5,286

Pamuk Prenses ve Avcı
2012 Aksiyon Editorial Department 6.1 249,338

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç
2011 Aksiyon Editorial Department 7.6 455,210

Yine mi Sen?
2010 Komedi Editorial Department 5.8 44,698
2010 Komedi Editorial Department 6.4 44,495

G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi
2009 Aksiyon Editorial Department 5.8 186,162
2008 Komedi Editorial Department 6.3 13,822

Büyük Hazine: Sırlar Kitabı
2007 Aksiyon Editorial Department 6.5 198,167

Av Partisi
2007 Macera Editorial Department 6.9 22,152

Lanetli Ada
2006 Korku Editorial Department 3.7 57,610

Tenacious D: The Pick of Destiny
2006 Macera Editorial Department 6.8 93,186

Ahmaklar
2006 Macera Editorial Department 6.6 123,057
2002 Dram Editorial Department 7.5 2,421
2002 Fantastik Editorial Department 7.3 3,671
Dizi Altyazıları
Westworld (5,615) La casa de papel (3,702) The 100 (2,836) The Expanse (2,726) The Flash (2,514) Supernatural (1,933) Legion (1,854) The Big Bang Theory (1,632) Krypton (1,547) Vikings (1,482)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018