Giriş Kayıt
JoAnne Yarrow

JoAnne Yarrow


Editör, Editör

JoAnne Yarrow, editör, editör. The Twilight Zone (2002), Everything Must Go (2010), (2011) Maymunlar Cehennemi: Başlangıç (2011), (2012) Pamuk Prenses ve Avcı (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Joanne Yarrow
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Korku Editör 3.7 1,949
2016 Dram Editör 7.5 1,782
2015 Dram Editör 7.7 6,781

Fırtınanın İçinde
2014 Aksiyon Editorial Department 5.8 56,284
2013 Biyografi Editorial Department 5.6 4,630

Pamuk Prenses ve Avcı
2012 Aksiyon Editorial Department 6.1 239,109

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç
2011 Aksiyon Editorial Department 7.6 420,921

Yine mi Sen?
2010 Komedi Editorial Department 5.8 42,795
2010 Komedi Editorial Department 6.4 42,398

G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi
2009 Aksiyon Editorial Department 5.8 179,632
2008 Komedi Editorial Department 6.3 13,822

Büyük Hazine: Sırlar Kitabı
2007 Aksiyon Editorial Department 6.5 189,337

Av Partisi
2007 Macera Editorial Department 6.9 22,152

Lanetli Ada
2006 Korku Editorial Department 3.7 55,309

Tenacious D: The Pick of Destiny
2006 Macera Editorial Department 6.8 89,200

Ahmaklar
2006 Macera Editorial Department 6.6 114,821
2002 Dram Editorial Department 7.5 2,421
2002 Fantastik Editorial Department 7.3 3,671
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017