Giriş Kayıt
JoAnne Yarrow

JoAnne Yarrow


Editör, Editör

JoAnne Yarrow, editör, editör. The Twilight Zone (2002), Everything Must Go (2010), (2011) Maymunlar Cehennemi: Başlangıç (2011), (2012) Pamuk Prenses ve Avcı (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Joanne Yarrow
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Editör 7.4 1,880
2016 Korku Editör 3.7 3,393
2016 Dram Editör 7.6 2,222
2015 Dram Editör 7.8 7,289

Fırtınanın İçinde
2014 Aksiyon Editorial Department 5.8 57,052
2013 Biyografi Editorial Department 5.6 4,917

Pamuk Prenses ve Avcı
2012 Aksiyon Editorial Department 6.1 242,275

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç
2011 Aksiyon Editorial Department 7.6 436,105

Yine mi Sen?
2010 Komedi Editorial Department 5.8 43,401
2010 Komedi Editorial Department 6.4 43,139

G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi
2009 Aksiyon Editorial Department 5.8 181,948
2008 Komedi Editorial Department 6.3 13,822

Büyük Hazine: Sırlar Kitabı
2007 Aksiyon Editorial Department 6.5 192,068

Av Partisi
2007 Macera Editorial Department 6.9 22,152

Lanetli Ada
2006 Korku Editorial Department 3.7 56,020

Tenacious D: The Pick of Destiny
2006 Macera Editorial Department 6.8 90,396

Ahmaklar
2006 Macera Editorial Department 6.6 117,373
2002 Dram Editorial Department 7.5 2,421
2002 Fantastik Editorial Department 7.3 3,671
Film Altyazıları
Baywatch (14,989) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,063) 6 Days (2,288) Lady Macbeth (2,284) Dangal (2,264) Dunkirk (2,227) Security (1,805) Wakefield (1,310) King Arthur: Legend of the Sword (1,300) Alien: Covenant (1,006)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (120,222) The Defenders (5,541) Rick and Morty (3,807) The Strain (2,580) Suits (1,917) The Sinner (1,599) Mr. Mercedes (1,372) Fargo (1,205) Breaking Bad (1,034) Twin Peaks (881)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017