Giriş Kayıt
Therese Trujillo

Therese Trujillo


Yapımcı

Therese Trujillo, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Animasyon Yapımcı 7.7 192
2014 Animasyon Yapımcı 6.5 488
2011 Animasyon Yapımcı 6.7 492
2010 Animasyon Yapımcı 7.9 4,057
2010 Animasyon Yapımcı 7.2 699
2007 Animasyon Yapımcı 7.8 65
2001 Animasyon Çeşitli    
2000 Animasyon Yapımcı 7.4 15,131
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (112,534) The Defenders (5,378) Rick and Morty (3,472) The Strain (2,206) Suits (1,776) The Sinner (1,534) Mr. Mercedes (1,288) Fargo (1,046) Breaking Bad (919) Vikings (807)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017