Giriş Kayıt
Therese Trujillo

Therese Trujillo


Yapımcı

Therese Trujillo, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Animasyon Yapımcı 7.5 264
2014 Animasyon Yapımcı 6.5 515
2011 Animasyon Yapımcı 6.7 583
2010 Animasyon Yapımcı 7.9 4,284
2010 Animasyon Yapımcı 7.2 699
2007 Animasyon Yapımcı 7.8 65
2001 Animasyon Çeşitli    
2000 Animasyon Yapımcı 7.4 15,131
Dizi Altyazıları
Westworld (5,615) La casa de papel (3,702) The 100 (2,836) The Expanse (2,726) The Flash (2,514) Supernatural (1,933) Legion (1,854) The Big Bang Theory (1,632) Krypton (1,547) Vikings (1,482)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018