Giriş Kayıt
Therese Trujillo

Therese Trujillo


Yapımcı

Therese Trujillo, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Animasyon Yapımcı 7.6 200
2014 Animasyon Yapımcı 6.5 515
2011 Animasyon Yapımcı 6.7 492
2010 Animasyon Yapımcı 7.9 4,144
2010 Animasyon Yapımcı 7.2 699
2007 Animasyon Yapımcı 7.8 65
2001 Animasyon Çeşitli    
2000 Animasyon Yapımcı 7.4 15,131
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,466) The Foreigner (6,062) Stronger (5,689) Flatliners (4,336) Dunkirk (3,399) Beyond Skyline (2,721) American Made (2,267) Kingsman: The Golden Circle (1,967) It (1,825) Loving Vincent (1,800)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017