Giriş Kayıt
Therese Trujillo

Therese Trujillo


Yapımcı

Therese Trujillo, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Animasyon Yapımcı 6.5 412
2011 Animasyon Yapımcı 6.7 447
2010 Animasyon Yapımcı 7.8 3,817
2010 Animasyon Yapımcı 7.2 699
2001 Animasyon Çeşitli    
2000 Animasyon Yapımcı 7.3 14,840
Dizi Altyazıları
The Flash (6,451) Black Sails (4,710) Into the Badlands (4,135) Iron Fist (2,919) Vikings (2,112) Legion (2,047) Billions (1,834) Game of Thrones (1,685) Arrow (1,640) The 100 (1,542)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017