Giriş Kayıt
Ane Dahl Torp

Ane Dahl Torp (42)


Oyuncu

Ane Dahl Torp, 01 Ağustos 1975 Bærum, Norveç doğumlu oyuncu. Dalga (2015), Okkupert (2015), Uro (2006), Gymnaslærer Pedersen (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ağustos 1975
Doğum Yeri: Bærum, Norveç
Burcu: Aslan
Boyu: 1.70 m
9.0 (7 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 42 Dram Oyuncu 7.1 122
2015 Dram Oyuncu 7.7 4,635

Dalga
2015 40 Aksiyon Oyuncu 6.7 21,026
2014 39 Dram Oyuncu 6.4 916

Öncü
2013 38 Gerilim Oyuncu 6.0 3,875
2012 37 Komedi Oyuncu 6.8 436
2012 37 Oyuncu 6.8 765
2011 36 Aksiyon Oyuncu 6.6 901

Körling Kralı
2011 36 Komedi Oyuncu 6.1 1,717
2011 36 Dram Oyuncu 5.2 150
2011 36 Komedi Oyuncu 5.6 314
2010 Dram Oyuncu 6.5 675
2010 35 Dram Oyuncu 3.0 194
2009 34 Aile Oyuncu 6.0 122
2009 34 Komedi Oyuncu 6.3 57,997

Soğuk Yemek
2008 33 Dram Oyuncu 5.0 754
2008 Suç Oyuncu    
2007 32 Komedi Oyuncu 5.5 94

Sevimli Gemi
2007 32 Animasyon Oyuncu 6.0 134
2006 31 Oyuncu 5.0 117
2006 31 Aksiyon Oyuncu 5.9 1,499
2006 31 Dram Oyuncu 5.7 1,402
2004 29 Komedi Oyuncu 6.4 528
2003 28 Komedi Oyuncu 5.9 1,904
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017